• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin,
Varasto loppu

USSR Aito Karvalakki Luonnonharmaa

USSR Aito Karvalakki Luonnonharmaa, perinteinen venäläinen karvalakki, lämmin karvahattu, läpät, pehmeä aito kaninkarva, valmistaja Fostex

Puhtaasti luonnonharmaa karvalakki! Värit vaihtelevat – kuten kanitkin – lakeittain!

94,50 €

Tyhjennä valinta

USSR Aito Karvalakki Luonnonharmaa, perinteinen venäläinen karvalakki, lämmin karvahattu, läpät, pehmeä aito kaninkarva, valmistaja Fostex

USSR Aito Karvalakki Luonnonharmaa

Sellaista oikein hyvää karvalakkia kaipaavat huomio! Kaikille korvaläpällisistä talvilakeista lämpiäville olisi nyt saatavilla venäläinen USSR Karvalakki suoraan Agentin hattuvalikoimasta. Homman nimi on simppeli: Kunnon pehmeä aito kaninkarva, polyester vuori ja pitävät narut takaavat hatun särmän hallinnan kaikissa sen olomuodoissa. Erityistä kiitosta olemme saaneet huippumukavista korvaläpistä, jotka eivät turhia kutittele!

Erikoisväri

Luonnonharmaa erikoisväri on kaikista lakin väreistä ehdoton suosikkimme, mutta luontaisesta väristään riippuen lakeissa on hiukan sävyeroja tummanharmaasta vaaleanharmaaseen ja osassa jopa aavistus ruskeaa. Mikäli et missään nimessä halua jotain näistä väreistä käyttöösi, ilmoita asiasta tilauksen yhteydestä, jotta emme turhaan lähettele lakkeja edestakaisin. Emme kuitenkaan voi kuvata jokaista yksittäis lakkia erikseen, joten ainoa varma tapa saada mieleinen väri on tulla myymäläämme. Pyydämme jo kauniisti etukäteen, että jos tilaatte tätä lakkia, niin varaudutte siihen, ettei lakki ole jetsulleen samaa sävyä kuin tuotekuvissamme, joissa käytimme suhteellisen tummanharmaata lakkia. Kiitos.

Materiaali

Aitoa kaninkarvaa ulkoa, polyesteriä sisältä. Tunkkaisuuden poistoon ja yleiseen kuositukseen suosittelemme pesun sijaan, että yrität desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa). Pesu olisi korkeintaan se käsipesu miedoilla pesuaineella ja haalealla vedellä.

Muuta

Koot ovat tämän karvalakin kanssa simppeliä hommaa. Koot 59 ja 61 (valkoisessa myös 57) sopivat normaalipäisille ja aavistuksen isopäisemmille kavereille normaalin hattukoon mukaan. Ei ole amerikanlisää tai mitään tiukkapipoisuutta näiden kokojen kanssa. Sopivat jetsulleen jos yllä olevat mitat kuulostavat omilta.

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun hattua on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi koon!

Eikö USSR ollut karvalakkina mieleen? Katsele tästä Agentin muut karvalakit!

– Valmistaja Fostex
– Perinteinen karvahattu
– Luonnonharmaa (jokaisessa karvahatussa hiukan erilainen värisävy)
– Aitoa karvaa ja polyesteriä vuoressa
– Lämmin