facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Venäläinen GP-7 Kaasunaamari ja Kantolaukku

39,50 

0 out of 5

Venäläinen GP-7 Kaasunaamari ja Kantolaukku, versio Venäjän armeijan legendaarisesta PMK-kaasunaamarista 1990-luvun taitteesta, mustaa kumia, mukana hiilifiltteri ja kantolaukku,  käyttämättömiä

Erittäin pätevä nasse ja kaupantekijäisiksi vielä kantolaukku!

Poista

Kuvaus

Venäläinen GP-7 Kaasunaamari ja Kantolaukku, versio Venäjän armeijan legendaarisesta PMK-kaasunaamarista 1990-luvun taitteesta, mustaa kumia, mukana hiilifiltteri ja kantolaukku,  käyttämättömiä

Venäläinen GP-7 Kaasunaamari ja Kantolaukku

Neuvostolliiton ja sen jälkeen Venäjän armeijan käyttämä kaasunaamari malli, jonka tämä versio on nähty myös siviilikäytössä. Kaikki myymämme naamarit ovat täysin iskemättömässä kunnossa. Naamariosiossa on jäljellä säilytysajan talkkia, jonka tarkoitus on pitää kumiosaset kondiksessa. Nassen mukana toimitetaan täysi operatiivinen setti, eli itse naamari, hiilifiltteri ja kantolaukku, joka toimii myös aivan itsenäisenä olkalaukkuna. Vimosen päälle kunnon kamaa, istuvat tiukasti ja toimivat erinomaisena keräilykappaleina tai.. no, se mitä näillä teette on ihan teidän oma asia. Emme tuomitse!

Muuta

Kantolaukku on ohuehkoa puuvillakangasta, joten sitä voi käyttää kivasti ihan yleisenä kantovälineenä. Päätasku on tilava ja sulkumekanismina toimii nappi. Olkahihnaa voi säätää sopivaksi ja lisäkiinnitysremmillä laukun voi kiinnittää tetsarin lisäksi reppuun tai takkiin.

HUOM! Koska laite on peräisin 80-90-luvulta, emme suosittele aktiivihiilisuodattimen käyttöä tositoimissa. Se ei ensinnäkään varmaankaan toimi ja toisekseen siitä voi irrota murusia hengitysilmaan. Yhteensopivia uusia filttereitä kannattaa etsiä ”oikeaan käyttöön”. HUOM!

Tilaa tästä Suomen armeijan valikoituja joukko-osastotunnuksia!

– Venäläinen kaasunaamari
– GP-7
– Mustaa kumia
– Mukana suodatin ja kantolaukku
– Ylijäämävaruste
– Aito armeijavaruste
– Käyttämättömiä

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä