facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Vietnam Cargo Housut Vihreä

49,99 56,00 

0 out of 5

Vietnam Cargo Housut Vihreä, kaikkien tuntemassa sodassa kaikkien tuntemat housut, todellinen autenttinen militarykuosi uusiotuotantona. Kangas on todella vahvaa vanhanajan puuvillaa, väljä leikkaus.

Poista

Kuvaus

Vietnam Cargo Housut Vihreä, kaikkien tuntemassa sodassa kaikkien tuntemat housut, vihreät, todellinen autenttinen militarykuosi

Vietnam Cargo Housut Vihreä

Amerikkalaiset ei aivan pystyneet vakuuttamaan noilla Kaakkois-Aasian ekskursiollaan, mut ei se mitään, sillä housut niillä oli melkoiset! Nämä Vietnam Cargo housut nimetyt pöksyt ammentavat siitä perinteestä ja tarkoituksenmukaisuudesta, joka viidakkosodankäynnin vaatetuksessa oli pääosassa. Housuissa on kaikki kiristysominaisuudet ja taskut jotka oli Jenkkilän jermuillakin käytössään.

Materiaali

Nämä pomminvarmat housut on veistetty 100% puuvillacanvaksesta, joka meinaa että ko. housut kestävät vielä senkin jälkeen kun pappi sanoo aamenen. Tehty kestämään, kuten aikana jolloin miehet oli rautaa, veneet puuta ja housut canvasta. Hah haa!

Muuta

Emme voi oikein mitenkään tarpeeksi alleviivata sitä kuinka jykevästä ja kestävästä materiaalista sekä yleisestä designista näiden housujen kohdalla on kyse. Jokainen yksityiskohta vakuuttaa siitä, että nämä housut tehtiin kestämään kaikista hankalimmat ja kuluttavimmat olosuhteet jotka voi kuvitella. Se että housut pysyy päällä ja suojaavat luonnonvoimilta kun ryömitään pitkin viidakoita on ihan jees, mutta jenkkijermuthan viettivät Indokiinan reissuillaan suuren osan ajasta lähes yksinomaan vyötäröään myöten vedessä. Näissä olosuhteissa oli tärkeää myös se, että housuissa on lahkeet vielä senkin jälkeen kun sieltä suosta kömmitään ylös. Ja tässä on meidän ja monen muun mielestä onnistuttu näissä housuissa mainiosti.

Koot

Koot ovat väljää mallia kuten armeijakamppeissa yleensäkin. Mallilla on käytössään normaalisti M-kokoisia vaatteita ja kuvissa M-kokoiset reisitaskuhousut olivat hänen mukaansa mukavan väljät.

Vietnam Cargo housut koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä

S – 36″31″ – Vyötärö 90cm – Lahje 78cm
M – 37″31″ – V 92cm – L 78cm
L – 39″32″ – V 100cm – L 80cm
XL – 41″32″ – V 105cm – L 80cm
2XL – 44″32″ – V 112cm – L81cm
3XL – 47″32″ – V 120cm – L82cm

– Fostexin Vietnam Cargo Housut Vihreä
– Reisitaskulliset armeija tyyliset housut
– Paljon kiristys ja säätövaraa
– Väljät malli jossa on hyvin ilmatilaa kaikelle mikä roikkuu!
– Vihreät
– Erittäin kestävää puuvillacanvasta ja todella vahvat reisitaskuhousut

Osta tästä myös tuhdit mustat henkselit kannattamaan housuja!

 

Lisätiedot

Koko

XXS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä