• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Vietnam Cargo Housut Vihreä

Vietnam Cargo Housut Vihreä, kaikkien tuntemassa sodassa kaikkien tuntemat housut, todellinen autenttinen militarykuosi uusiotuotantona. Kangas on todella vahvaa vanhanajan puuvillaa, väljä leikkaus.

68,00 € 39,90 €

Tyhjennä valinta

Vietnam Cargo Housut Vihreä, kaikkien tuntemassa sodassa kaikkien tuntemat housut, vihreät, todellinen autenttinen militarykuosi

Vietnam Cargo Housut Vihreä

Amerikkalaiset ei aivan pystyneet vakuuttamaan noilla Kaakkois-Aasian ekskursiollaan, mut ei se mitään, sillä housut niillä oli melkoiset! Nämä Vietnam Cargo housut nimetyt pöksyt ammentavat siitä perinteestä ja tarkoituksenmukaisuudesta, joka viidakkosodankäynnin vaatetuksessa oli pääosassa. Housuissa on kaikki kiristysominaisuudet ja taskut jotka oli Jenkkilän jermuillakin käytössään.

Materiaali

Nämä pomminvarmat housut on veistetty 100% puuvillacanvaksesta, joka meinaa että ko. housut kestävät vielä senkin jälkeen kun pappi sanoo aamenen. Tehty kestämään, kuten aikana jolloin miehet oli rautaa, veneet puuta ja housut canvasta. Hah haa!

Muuta

Emme voi oikein mitenkään tarpeeksi alleviivata sitä kuinka jykevästä ja kestävästä materiaalista sekä yleisestä designista näiden housujen kohdalla on kyse. Jokainen yksityiskohta vakuuttaa siitä, että nämä housut tehtiin kestämään kaikista hankalimmat ja kuluttavimmat olosuhteet jotka voi kuvitella. Se että housut pysyy päällä ja suojaavat luonnonvoimilta kun ryömitään pitkin viidakoita on ihan jees, mutta jenkkijermuthan viettivät Indokiinan reissuillaan suuren osan ajasta lähes yksinomaan vyötäröään myöten vedessä. Näissä olosuhteissa oli tärkeää myös se, että housuissa on lahkeet vielä senkin jälkeen kun sieltä suosta kömmitään ylös. Ja tässä on meidän ja monen muun mielestä onnistuttu näissä housuissa mainiosti.

Koot

Koot ovat väljää mallia kuten armeijakamppeissa yleensäkin. Mallilla on käytössään normaalisti M-kokoisia vaatteita ja kuvissa M-kokoiset reisitaskuhousut olivat hänen mukaansa mukavan väljät.

Vietnam Cargo housut koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä

S – 36″31″ – Vyötärö 90cm – Lahje 78cm
M – 37″31″ – V 92cm – L 78cm
L – 39″32″ – V 100cm – L 80cm
XL – 41″32″ – V 105cm – L 80cm
2XL – 44″32″ – V 112cm – L81cm
3XL – 47″32″ – V 120cm – L82cm

– Fostexin Vietnam Cargo Housut Vihreä
– Reisitaskulliset armeija tyyliset housut
– Paljon kiristys ja säätövaraa
– Väljät malli jossa on hyvin ilmatilaa kaikelle mikä roikkuu!
– Vihreät
– Erittäin kestävää puuvillacanvasta ja todella vahvat reisitaskuhousut

Osta tästä myös tuhdit mustat henkselit kannattamaan housuja!

 

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007