• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Vihreä Merimiessäkki Medium

Vihreä Merimiessäkki Medium, huippuedullinen merimiessäkki, perinteinen päältä suljettava malli, puuvillacanvasta, tilavuus noin 70 litraa.

40,80 €

Vihreä Merimiessäkki Medium, huippuedullinen merimiessäkki, vihreä, perinteinen päältä suljettava malli, puuvillacanvasta, tilavuus noin 70 litraa

Vihreä Merimiessäkki Medium

Tämä merimiessäkki kulkee olalla perinteisen kiinnitysremmin avulla, ja säkki kiinnitetään niin ikään perinteisellä merimiessäkkimenetelmällä: Solki kaikista neljästä lävestä sisään ja koukulla kiinni. Ja tämä systeemi muuten pitää homman kasassa kovassakin höykytyksessä. Älkääkä käyttäkö tätä hihnaa kuitenkaan laitteen kantamiseen, sillä metallinen koukkukiinnitys vioittuu ajan mittaan hinkkautuessaan keskenään ja hajoaa, varsinkin jos täyteen ahdetun ja painavan säkin paino laitetaan yksin sen varaan. Käyttäkää siis sitä oikeaa kantokahvaa joka on merimiessäkin keskellä!

Materiaali

Valmistettu kokonaan rajuun käyttöön soveltuvasta puuvillacanvaksesta.

Koko

Tilavuus n. 72litraa ja koko avonaisena 92 x 28 x 28cm.

Muuta

Laite on siis täysin iskemätön ja kovaan käyttöön tarkoitettu, joten jos tarvitset peruskuljetusvälineen vaatteille tai kevyen omaisuuden kuljettamiseen, tässä olisi aika paras mahdollinen vaihtoehto. Meiltä menee näitä kaikkeen mahdolliseen käyttöön veneilijöiden varustetarpeisiin, muuttoihin, opiskelijoiden pyykkisäkeiksi ja näytelmien rekvisiitoiksi. Eikä ole kallis! Medium kokoista Merimiessäkki on saatavana seuraavissa väreissä: musta, harmaa ja vihreä.

Pakkaus ohjeita

Aina muista pakata raskaat tavarat pohjalle. Näin saat painon jakautumaan oikein. Elikä kun avaat Merimiessäkin päällimmäisenä olisi hyvä näkyä vaikka t-paitoja tai pieni lahja jonka annat kun menet kylään.

Tilaa tästä 120 litrainen harmaa merimiessäkki

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Perinteinen merimiessäkki
– Vihreä
– Lenkkilukitus
– Kantokahva

Saatat myös pitää...