• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Vintage Explorer Talvitakki Musta

Brandit Vintage Explorer Talvitakki Musta, reisimittainen, topattu, teddyvuorihuppu, valmistaja Brandit – Saksa

165,00 € 140,25 €

Tyhjennä valinta

Vintage Explorer Talvitakki Musta, reisimittainen, topattu, teddyvuorihuppu, valmistaja Brandit – Saksa

Vintage Explorer Talvitakki Musta

Tämän malliset talvitakit ovat ajattomia klassikoita, eikä syyttä. Vintage Explorer Talvitakki Musta on N4B mallinen takki eli siisti, kevyt ja lämmin, eikä tule jättämään kylmäksi talvipakkasilla.

Taskut

N4B:n tyyliin takki ammentaa armeijan lentäjille ja lentoalusten miehistöille suunnitelluista takeista, joten taskuja on hintsusti, mutta ne on isoja. Alhaalta löytyy kaksi massiivista alataskua. Lämmitteytaskuina toimivat viistoitetut avoimet rintataskut.

Materiaali ja pesu

Rotsin kuori on valmistettu puuvillasta. Sisuksen vuoraus on 100% puuvillaa, hihojen sisävuori 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata kotikonstein tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu, jonka sisusta on lämmintä teddykarvaa. Takki suljetaan vetoketjulla. Hihansuissa leveät resorit. Vyötäröä saa säädettyä vuoren sisään ommellulla narulla. Olkapäillä polettipaikat.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Tuote on kivpesty mustan värinen
– Erittäin lämmin talvitakki
– Vyötäröpituus
– Kiinteä huppu

Saatat myös pitää...