• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Vintage Kenttätakki Vihreä

Vintage Kenttätakki Vihreä, kivipesty, BDU-takin tyylinen puuvillatakki, paksuhko paita/takki, paksumpi kenttätakkimalli, tarranauhapohjainen/irroitettava rintamerkki, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Klassisen kenttätakin entistä parempi versio!

79,00 € 65,00 €

Tyhjennä valinta

Vintage Kenttätakki Vihreä, kivipesty, BDU-takin tyylinen puuvillatakki, paksuhko paita/takki, paksumpi kenttätakkimalli, tarranauhapohjainen/irroitettava rintamerkki, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Vintage Kenttätakki Vihreä

Vintage Kenttätakki on saksalaisen Surpluksen upea, hieman amerikkalaisen M65-kenttätakin näköinen ilmestys ja erinomainen vaihtoehto ylijäämätakkien hupenevan saatavuuden takia. Tuhti ja ryhdikäs kenttätakki on valmistettu kulutetusta ja paksusta puuvillasta, joka kestää käyttöä ja toisaalta kuluu käyttäjänsä näköiseksi. Kangas on jo alkuaan kivipesty, joten se näyttää kulutetulta ja istuu päälle jäykkää uutta kangasta paremmin. Takin uusin versio vuosimallia 2018 on edelleen sama katu-uskottava ja iättömän tyylikäs puuvillakuosinen maiharitakki, johon on ympätty muutamia moderneja parannuksia. Ensinnäkin rintamuksen kangasmerkki on nykyään irroitettavaa sorttia ja tikkausta on vahvistettu siihen suuntaan, ettei hälyttäviä langanpätkiä tai hihoja pitäisi irrota edes vuosien ja taas vuosien käytön jälkeen.

Materiaali

100% puuvillaa, kangas pehmeää ja miellyttävän tuntuista. Kulutettu ulkonäkö ei meinaa, että kankaan laatu olisi kärsinyt, sillä erittäin jämäkästä materiaalista on kyse. Pesusuosituksemme on, että peset takin korkeintaan 30-asteisessa pesussa ja mahdollisimman hellästi!

Tästä voit tilata tämän samaisen kenttätakin mustana!

Koot

S)      Olka 42cm – Rinnanympärys  96cm  – Hihanpituus (kainalosta) 53cm
M)     Olka 42cm – Rinnanympärys 102cm – Hihanpituus (kainalosta) 55cm
L)      Olka 45cm – Rinnanympärys 110cm – Hihanpituus (kainalosta) 55cm
XL)   Olka 48cm – Rinnanympärys 116cm – Hihanpituus (kainalosta) 55cm
2XL) Olka 50cm – Rinnanympärys 124cm – Hihanpituus (kainalosta) 58cm

Muuta

Takin pituus on hiukan vyötärön yli eli ei jää reissussa kainaloon! Takissa on kaksi rintataskua, olkapoletit ja kangasläppä metallisen vetoketjun päällä. Malliltaan tämä kyseinen kenttätakki on hiukan perinteistä BDU takkia paksumpi, istuvampi ja kaikin puolin tuhdimpi olemukseltaan. Materiaalinsa takia takki on todella miellyttävä päällä, sillä puuvillakangas on erittäin pehmeää. Toisen rintataskun päällä brodeerattu ja irroitettava kangasmerkki, jossa lukee S&T75.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Klassinen kenttätakkimalli
– 100% puuvillaa
– Kulutettu kangas
– Väri vihreä

Saatat myös pitää...