facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Vintage M65 Reisitaskuhousut Vihreä

49,99 

0 out of 5

Vintage M65 Reisitaskuhousut Vihreä, ne perinteiset M65-malliset kenttähousut, Agentin klassikkoja, sekä läpälliset että avoimet etutaskut, valmistaja Surplus – Saksa

Poista

Kuvaus

Vintage M65 Reisitaskuhousut Vihreä, ne perinteiset M65-malliset kenttähousut, Agentin klassikkoja, sekä läpälliset että avoimet etutaskut, valmistaja Surplus – Saksa

Vintage M65 Reisitaskuhousut Vihreä

Nämä onkin aika hemmetin mukavat housut. Mageinta näissä on ehkä se, että näiden housujen lahkeet eivät kapene lainkaan. Kuten kuvista näkyy, niin kyseessä on siis aikamoisen väljä housumalli. Näin ollen ne soveltuvat myös pirun hyvin vaikkapa kesäkäyttöön. Ei aina tarvitse olla shortsit jalassa! Surplus väsää housuja vielä varsin monessa värissä eli mustana, vihreänä, khakina, tricolorina, woodland-maastokuviolla, urban-/metrocamona ja blackcamona.

Taskut

Ja tottakai, kun nyt on kyse Agentin housuvalikoimasta, niin tästäkin housusta löytyy sopiva määrä taskuja. Edessä on kaksi tilavaa etutaskua. Reisissä on kookkaat taskut ja persauksissa on kaksi taskua. Jokainen tasku suljetaan neppareilla (reisitaskut kahdella, muut yhdellä).

Materiaali

Kuten aikaisemmin mainittiin, niin kyseessä on housumalli, jota voi pitää myös kesällä. Tämä johtuu osittain väljyydestä, mutta myös materiaalista. Koko housu on ohutta, 100% puuvillaa. Vaikkakin housu on täyttä puuvillaa, niin esimerkiksi värinlähtöä ei tarvitse pestäessä huolehtia. Koko housu on raskaasti kivipesty.

Muuta

Mutta hittolainen, mitäs noi ihmeen remmit tossa reidessä on? Ne on remmejä, jotka voi vetää haaravälissä olevista lenkeistä läpi ja saada housu paremmin kontrolliin. Tällä ei kuitenkaan arkikäytössä ole mitään virkaa, joten voit joko pujottaa remmit takaisin reisitaskuun siitä mistä ne tulevat esille tai leikata ne irti (vasta kun olet varma, ettei tarvitse tehdä vaihtoa tai palautusta!) Toinen vaihtoehto on käytät remmejä reistaskun kiristämiseen reidenympäri, näin reisitaskussa olevat tavarat eivät pääse hölskymään juostessa. Vyötäröllä ja lahkeensuissa on kiristysremmit. Saatavana useassa eri värissä: musta, khaki, vihreä, blackcamo ja tricolorcamo.

Vintage M65 kenttähousut vihreä koot:

XS = 32″33″ /vyötärö 80cm, lahje 80cm
S = 34″33″ /v 86cm, l 80cm
M = 36″33″ /v 90cm, l 80cm
L = 39″33″, /v 100cm, l 80cm
XL = 41″33″ /v 104cm, 84cm
2XL = 42″33″ /v 106 cm, l 80cm
3XL = 45″34″ /v 114cm, l 85cm
4XL = 47″35″ /v 118cm, l 85cm

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Kivipestyt reisitaskuhousut
– 100% puuvillaa
– Vihreät
– Väljä malli
– 6 taskua
– Kiristysremmit vyötäröllä ja lahkeissa
– Agentin suosituimpia!

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, 2XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä