• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Vintage Shortsit Blackcamo

Vintage Shortsit Blackcamo, uusi. Tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit, hyvät ja reilut taskut!

45,00 € 36,00 €

Tyhjennä valinta

Vintage Shortsit Blackcamo, uusi. Tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit!

Vintage Shortsit Blackcamo

Nimensä mukaisesti nämä shortsit hehkuvat käytetyn vaatteen henkeä. Rajulla kivipesulla on saavutettu kankaalle supersiisti rasitus ilman vaikutusta kestävyyteen. Älä ihmettele, jos shortsien taskuista löytyy hiekkaa tai kiviä. Niitä ei ole käytetty, vaan hiekka ja kivet tulevat kivipesun mukana. Putsaa taskut ennen käyttöä, ettei käy hölmösti esimerkiksi kännykälle.

Taskut

Näissä shortseissa on kyllä reilusti taskuja. Etutaskut ovat avoimet ja kaikki muut taskut suljetaan napeilla. Vintage shortsi blackcamo:ssa on seuraavat taskut, 2 avointa etutaskua, 2 reisitaskua, 2 takataskua ja yksi salatasku vyötärönauhan sisäpuolella.

Materiaali

Shortsit ovat valmistettu jämäkästä 100% puuvillasta. Puuvillan paras etu on se, että se hengittää julmetun hyvin. Huolehdi vain oikeasta pesulämpötilasta, niin kangas ei ota nokkiinsa. Pesu 30 asteessa ja eka kerta yksinään.

Muuta

Shortsien sepalus suljetaan napeilla. Lahkeensuissa on kiristysremmit. Vyölenkkien leveys on noin 60mm, joten näihin shortseihin saa aika leveän vyön kiinni.

Koot

S    =    30″
M    =    32″
L     =    35″
XL   =    38″
2XL =    42″

– Tuote on uusi
– Kivipesty kangas
– Kiristysremmit lahkeissa ja vyötäröllä
– Nappikiinnitys
– Supersuosittu ja hyväksi havaittu shortsimalli

Tästä voit löytää Vintage Shortsit vihreät!

Saatat myös pitää...