• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Vintage Shortsit Coyote

Vintage Shortsit Coyote, tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Kunnon reisitaskushortsit! Tuhti puuvillakangas!

48,00 €

Tyhjennä valinta

Vintage Shortsit Coyote, tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Vintage Shortsit Coyote

Nimensä mukaisesti nämä shortsit hehkuvat käytetyn vaatteen henkeä. Rajulla kivipesulla on saavutettu kankaalle supersiisti rasitus ilman vaikutusta kestävyyteen. Älä ihmettele, jos shortsien taskuista löytyy hiekkaa tai kiviä. Niitä ei ole käytetty, vaan hiekka ja kivet tulevat kivipesun mukana. Putsaa taskut ennen käyttöä, ettei käy hölmösti esimerkiksi kännykälle. Saatavana seuraavat värit: musta, citycamo, vihreä, nightcamo ja tricolor aavikkokuvio.

Taskut

Näissä shortseissa on kyllä reilusti taskuja. Etutaskut ovat avoimet ja kaikki muut taskut suljetaan napeilla. Shortseissa on seuraavat taskut, 2 avointa etutaskua, 2 reisitaskua, 2 takataskua ja yksi salatasku vyötärönauhan sisäpuolella.

Materiaali

Shortsit ovat valmistettu jämäkästä 100% puuvillasta. Puuvillan paras etu on se, että se hengittää julmetun hyvin. Huolehdi vain oikeasta pesulämpötilasta, niin kangas ei ota nokkiinsa. Pesu 30 asteessa ja eka kerta yksinään.

Koot

S    =    30″
M    =    32″
L    =    35″
XL   =    38″
2XL =    42″

Muuta

Shortsien sepalus suljetaan napeilla. Lahkeensuissa on kiristysremmit. Vyölenkkien leveys on noin 60mm, joten näihin shortseihin saa aika leveän vyön kiinni. Tutustu myös 3/4 pitkiin Engineers housuihin täältä!

Vintage reisitaskushortsit mitoitus on väljähkö, melkeinpä suosittelemme ostamaan kokoa pienemmän kuin alunperin ajattelit! Näissä shortseissa on ilmatilaa.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Kivipesty kangas
– Kiristysremmit lahkeissa ja vyötäröllä
– Nappikiinnitys
– Supersuosittu shortsimallistomme ykkönen!

Saatat myös pitää...