• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Vintage Shortsit Tricolor

Vintage Shortsit Tricolor, shortsiversio Vintage M65 -housuista, tyylikkäät shortsit kesän temmellyksiin, paljon taskuja, mukavat päällä! Valmistaja: Surplus raw vintage

48,00 € 40,32 €

Tyhjennä valinta

Vintage Shortsit Tricolor, tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit! Lue lisää alta….

Vintage Shortsit Tricolor

Nimensä mukaisesti nämä shortsit hehkuvat käytetyn vaatteen henkeä. Rajulla kivipesulla on saavutettu kankaalle supersiisti rasitus ilman vaikutusta kestävyyteen. Älä ihmettele, jos shortsien taskuista löytyy hiekkaa tai kiviä. Niitä ei ole käytetty, vaan hiekka ja kivet tulevat kivipesun mukana. Putsaa taskut ennen käyttöä, ettei käy hölmösti esimerkiksi kännykälle.

Taskut

Näissä shortseissa on kyllä reilusti taskuja. Etutaskut ovat avoimet ja kaikki muut taskut suljetaan napeilla. Shortseissa on seuraavat taskut, 2 avointa etutaskua, 2 reisitaskua, 2 takataskua ja yksi salatasku vyötärönauhan sisäpuolella.

Materiaali

Shortsit ovat valmistettu asiallisen jämäkästä 100% puuvillasta. Puuvillan paras etu on se, että se hengittää julmetun hyvin. Huolehdi vain oikeasta pesulämpötilasta, niin kangas ei ota nokkiinsa. Pesu 30 asteessa ja eka kerta yksinään.

Muuta

Shortsien sepalus suljetaan napeilla. Lahkeensuissa on kiristysremmit. Vyölenkkien leveys on noin 60mm, joten näihin shortseihin saa aika leveän vyön kiinni. Vintage shortsia saa useassa värissä, mm. mustana, nightcamona, vihreänä ja citycamona. Katso ajantasalla oleva varastotilanne kunkin tuotteen omalta sivulta. Näit shortseja on tottakai myös sesonkina hyvin myymälässämme.

Koot

S      = 30″
M     = 32″
L      = 35″
XL   = 38″
2XL = 42″

Koot ovat mielestämme normaaleja eli esim. 178cm pituinen mies, painoa noin 73kg ja käyttää kokoa M.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage
– Kivipesty kangas
Kiristysremmit lahkeissa ja vyötäröllä
– Nappikiinnitys
– Supersuosittu

 

Saatat myös pitää...