• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Vintage Shortsit Vihreä

Vintage Shortsit Vihreä, uusi. Tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit!

Tuhti puuvilla kangas!

48,00 €

Tyhjennä valinta

Vintage Shortsit Vihreä, tyylikkäät, rajulla kivipesulla ja rajulla puuvillalla varustetut shortsit!

Vintage Shortsit Vihreä

Nimensä mukaisesti nämä shortsit hehkuvat käytetyn vaatteen henkeä. Rajulla kivipesulla on saavutettu kankaalle supersiisti rasitus ilman vaikutusta kestävyyteen. Älä ihmettele, jos shortsien taskuista löytyy hiekkaa tai kiviä. Niitä ei ole käytetty, vaan hiekka ja kivet tulevat kivipesun mukana. Putsaa taskut ennen käyttöä, ettei käy hölmösti esimerkiksi kännykälle. Saatavana seuraavat värit: musta, citycamo, vihreä, nightcamo ja tricolor aavikkokuvio.

Taskut

Näissä shortseissa on kyllä reilusti taskuja. Etutaskut ovat avoimet ja kaikki muut taskut suljetaan napeilla. Shortseissa on seuraavat taskut, 2 avointa etutaskua, 2 reisitaskua, 2 takataskua ja yksi salatasku vyötärönauhan sisäpuolella.

Materiaali

Shortsit ovat valmistettu jämäkästä 100% puuvillasta. Puuvillan paras etu on se, että se hengittää julmetun hyvin. Huolehdi vain oikeasta pesulämpötilasta, niin kangas ei ota nokkiinsa. Pesu 30 asteessa ja eka kerta yksinään.

Muuta

Shortsien sepalus suljetaan napeilla. Lahkeensuissa on kiristysremmit. Vyölenkkien leveys on noin 60mm, joten näihin shortseihin saa aika leveän vyön kiinni. Tutustu myös Engineers housut, elikä piraatti housut,vihreään tästä!

Koot

S    =    30″
M    =    32″
L    =    35″
XL   =    38″
2XL =    42″

Vintage reisitaskushortsit mitoitus on väljähkö, melkeinpä suosittelemme ostamaan kokoa pienemmän kuin alunperin ajattelit! Näissä shortseissa on ilmatilaa.

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Kivipesty kangas
– Kiristysremmit lahkeissa ja vyötäröllä
– Nappikiinnitys
– Supersuosittu!

Saatat myös pitää...