• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Wenger Yachtsman ranger Monitoimilinkkari

Erikoismallistoa! Rajoitettu saatavuus. Wenger Yachtsman Ranger Monitoimilinkkari, uusi, Wengerillä laatu ja kestävyys ovat ykkössijalla

196,00 €

Avainsanat: , Brand:

Wenger Yachtsman Ranger Monitoimilinkkari, uusi, Wengerillä laatu ja kestävyys ovat ykkössijalla

Wenger Yachtsman Ranger Monitoimilinkkari

Tässä onkin semmonen linkkari mikä ei tule jättämään pulaan. Työkalun mukana toimitetaan jämäkkä kotelo, jonka sisällä on kaksi ruuvimeisseliä. Meisselit saa asennettua sivuttain työkalun kahvaan, joten saat kammettua ruuvit kuin ruuvit auki suurta voimaa käyttäen. Itse linkkarista löytyy perinteinen määrä työkaluja ja vähän vielä enemmänkin, mutta niistä lisää alempana.

Työkalut

Ihan ensimmäisenä täytyy mainita se tärkein, eli veitsenterä. Terän juuressa on kolo, joten terän saa auki näppärästi peukalolla. Terä lukittuu eikä pääse aukeamaan ennenkuin tuotekuvassa näkyvästä punaisesta napista painetaan. Terä on noin 80/20, eli suurempi osa on sahalaitainen ja kärkiosa sileä. Linkkarista löytyy myös pihdit jotka avaamalla tulee esille jämäkkä kahvaosa. Kahvaosa jeesaa hurjasti vääntövoiman saamisessa. Muut työkalut ovat:

– Mitta (tuuma ja sentti)
– Purkinavaaja
– Ruuvari
– Korkinavaaja
– Avainrengas
– Avennin

Muuta

Paketin mukana toimitetaan kattavat ohjeet linkkarin käyttämiseen. Muista huoltaa työkaluasi aina silloin tällöin puhdistamalla se.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Wenger
– Monipuolinen
– Sis. kotelon

Saatat myös pitää...