• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
4kpl jäljellä

Wiley X APX Käsineet Musta

Wiley X APX Käsineet Musta, Wiley X APX Tactical Gloves, mustat, taktiset hansikkaat, monikäyttöiset ja ketterät

55,00 €

2.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Wiley X APX Käsineet Musta, Wiley X APX Tactical Gloves, mustat, taktiset hansikkaat, monikäyttöiset ja ketterät

Wiley X APX Käsineet Musta

Amerikkalaisen armeija-alihankkija Wiley X:n todellinen joka-tilanteen hansikasmalli , joka on tarkoitettu taktisiin taisteluoperaatioihin, ajamiseen ja kaluston käsittelyyn. APX:n rakenne on omiaan erityisesti kulkuneuvojen ja koneiden kanssa puljaavien operaattorien käsinevalintana. Hengittävä ja suojaava keinonahkakuosi erinomaisella sormituntumalla ja ilmankierrolla loistaa erityisesti hienomotoriikkaa vaativissa tehtävissä. APX:t ovat myös poikkeuksellinen huokeahintainen hansikasmalli Wiley X.n aikaisempiin taktisiin hanskoihin verrattuna. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty, sillä hanskoissa käytetään samoja materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja kuin Yhdysvaltojen armeijan varusteissa kriisialueilla.

Materiaali

Hanskoissa käytetään lycra-osioita, jotka poistavat kosteutta iholta ja lisäävät samalla hengittävyyttä. Etusormissa on silikoonikuvioidut sormenpäägripit paremman sormituntuman aikaansaamiseksi. Sormissa on omat ilmanvaihtoaukot, joten kädet pysyvät kuivempina myös rankassa toiminnassa.

Muuta

APX:n rakenteessa on vahvennuksia kovan käytön alueiden kohdalla, eli esimerkiksi kämmenen reunat, sormet ja peukalohanka on vahvistettu paksulla kankaalla ja/tai tekonahkaosioilla. Ranneremmikiristyksen avulla hanskat pysyvät tiukasti kädessä, mutta ovat myös tarpeen tullen nopeasti riisuttavissa. Ranneremmien avulla ona myös mahdollista ripustaa hanskat kätevästi vyölle tai taisteluliiveihin myöhempää käyttöä varten.

Meillä on myymälässämme laaja valikoima wiley x taktisia käsineitä ja aurinkolaseja. Tähän tuotteeseen suosittelemme yhdistämään huippulaatuisia blackhawk molle taskuja tai vaikkapa wiley X aurinkolasit. Tässä oikopolku muutamaan tuotteeseen: wiley X slay aurinkolasit

Miksi lähteä ulkomaille kun saman saat myös Suomesta!

– Valmistaja Wiley X, USA
– Monikäyttöiset taktiset hanskat
– Erinomainen sormituntuma
– Rannekiristys
– Helpot kuljettaa mukana
– Mustat
– Erinomainen ilmankierto

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007