facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
 • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

 • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

 • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

 • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Wiley X APX Käsineet Musta

Rated 2.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 tuotearvio)

55,00 

2.00 out of 5

Wiley X APX Käsineet Musta, Wiley X APX Tactical Gloves, mustat, taktiset hansikkaat, monikäyttöiset ja ketterät

Poista

Kuvaus

Wiley X APX Käsineet Musta, Wiley X APX Tactical Gloves, mustat, taktiset hansikkaat, monikäyttöiset ja ketterät

Wiley X APX Käsineet Musta

Amerikkalaisen armeija-alihankkija Wiley X:n todellinen joka-tilanteen hansikasmalli , joka on tarkoitettu taktisiin taisteluoperaatioihin, ajamiseen ja kaluston käsittelyyn. APX:n rakenne on omiaan erityisesti kulkuneuvojen ja koneiden kanssa puljaavien operaattorien käsinevalintana. Hengittävä ja suojaava keinonahkakuosi erinomaisella sormituntumalla ja ilmankierrolla loistaa erityisesti hienomotoriikkaa vaativissa tehtävissä. APX:t ovat myös poikkeuksellinen huokeahintainen hansikasmalli Wiley X.n aikaisempiin taktisiin hanskoihin verrattuna. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty, sillä hanskoissa käytetään samoja materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja kuin Yhdysvaltojen armeijan varusteissa kriisialueilla.

Materiaali

Hanskoissa käytetään lycra-osioita, jotka poistavat kosteutta iholta ja lisäävät samalla hengittävyyttä. Etusormissa on silikoonikuvioidut sormenpäägripit paremman sormituntuman aikaansaamiseksi. Sormissa on omat ilmanvaihtoaukot, joten kädet pysyvät kuivempina myös rankassa toiminnassa.

Muuta

APX:n rakenteessa on vahvennuksia kovan käytön alueiden kohdalla, eli esimerkiksi kämmenen reunat, sormet ja peukalohanka on vahvistettu paksulla kankaalla ja/tai tekonahkaosioilla. Ranneremmikiristyksen avulla hanskat pysyvät tiukasti kädessä, mutta ovat myös tarpeen tullen nopeasti riisuttavissa. Ranneremmien avulla ona myös mahdollista ripustaa hanskat kätevästi vyölle tai taisteluliiveihin myöhempää käyttöä varten.

Meillä on myymälässämme laaja valikoima wiley x taktisia käsineitä ja aurinkolaseja. Tähän tuotteeseen suosittelemme yhdistämään huippulaatuisia blackhawk molle taskuja tai vaikkapa wiley X aurinkolasit. Tässä oikopolku muutamaan tuotteeseen: wiley X slay aurinkolasit

Miksi lähteä ulkomaille kun saman saat myös Suomesta!

– Valmistaja Wiley X, USA
– Monikäyttöiset taktiset hanskat
– Erinomainen sormituntuma
– Rannekiristys
– Helpot kuljettaa mukana
– Mustat
– Erinomainen ilmankierto

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

1 arvio

 1. Arvostelu tuotteesta: 2 / 5

  Kun ensimmäistä kertaa nämä hanskat pukee käteensä, olo on kuin teinipojalla, joka ensimäistä kertaa koulun diskossa työntää kätensä tytön housuihin. Hanskat on pehmeät ja tuntuvat mittatilatulta toiselta iholta. Etusormen ja peukalon päissä on muoviset kelmut, jotka helpottavat älypuhelimen käyttöä ja antavat ääritilanteissa hyvää lisäpitoa. Velcrokiinnitys on hyvä ja tukeva.
  Kuten jokaisessa suhteessa, myös tässä, alkaa ensimmäisen kahden viikon aikana näkyä rakoilua: langanpäät repsottavat saumoista, kumit kuluvat sormenpäistä pois ja se ensimmäisen kerran viehätys rapisee kuin lihavan lapsen itsetunto. Ensimmäisen kuukauden erittäin satunnaisen käytön jälkeen havaitaan ensimmäinen reikä, moneenkertaan langanpäitä polteltu kohta peukalon ja etusormenvälisessä saumassa pettää ja nahka on paljaana, käteni on hävytön kuin Kim Kardashianin kotivideokokoelma – ”Ei haittaa, kuuluu asiaan” tuumin ja jatkan ihastuttavien käsineiden käyttöä vielä viikkoja. Oikean käden peukalon ulkopuolen sauma repeää ja paljastaa enemmän kuin Britney Spears noustessaan autosta. Oloni on turvaton ja hyväksikäytetty. Nämä hävyttömät hanskat kelpaavat vain keinokuitupoliisien satunnaiseen narkomaanien hellää ohjeistamiseen ja silloinkin vain, jos käyttötarkoitus on pehmentää otetta nuoriso-ohjaajan ja kämmenen ihon välissä. Mihinkään todelliseen koetuksiin hanskoja en ostaisi. Saattavat tarjota realistisen otteen, jos pidät kädessäsi peliohjainta ja luulet olevasi kova sotimaan.
  55€ hintalappu on törkeä, kuin Immosen aamuöinen somepäivitys ja vähintään yhtäpaljon ihmisarvoa alentava, sillä niin saatanan huonolaatuiset ja käyttöäkestämättömät nämä rukkaset ovat.
  Työnkuvani on monipuolinen ja tarvitsen yleiskäyttöhanskan, joka tarjoaa suojaa ja pitoa, nämä hanskat tarjosivat iloa vain hetkeksi. Pienen hetken juhlistat voittoa, mutta lopuksi sinua hävettää, kuin sukupuolihurjastelisi vaasankadulla. 55€ ja nautit vain hetken, lopulta kärsit häpeää, etkä halua kertoa kenelekään tekemisistäsi, itket iltaisin itsesi uneen, etkä uskalla katsoa enää ketään silmiin. Kilpaileva tuote Mechanixin hanskat ovat melkein 50% halvemmat ja kestävät puolet kauemmin, ilman repeämisiä ja hävettäviä paljastuksia.

  – Kiitämme kommentista, poistimme jonkin verran kirosanoja! Laittakaapa lisää näitä kommentteja. Terveisin, Salainen Agentti

Lisää arvio

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä