facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Wiley X Black Ops Slay Ballistiset Lasit

99,99 

0 out of 5

Wiley X Black Ops Slay Ballistiset Lasit, Black Ops -mallistoa, rikkoutumattomat linssit, käytännössä murtumattomat sangat, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että suojaavina laseina, useita myönnettyjä suojasertifikaatteja

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Wiley X Black Ops Slay Ballistiset Lasit, Black Ops -mallistoa, rikkoutumattomat linssit, käytännössä murtumattomat sangat, toimivat täydellisesti sekä aurinkolaseina että suojaavina laseina, useita myönnettyjä suojasertifikaatteja

Wiley X Black Ops Slay Ballistiset Lasit

Nämä taktiset lasit on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja ovat siten paitsi pistämättömän tyylikkäät, myös todella käytännölliset. Kaikissa WileyX:n Black Ops malliston laseissa on tarkoituksenmukaisessa käytössä murtumattomat sangat, 100% UV-säteet suodattavat rikkoutumattomat linssit ja aikaansa edellä oleva muotoilu joka tekee niistä todella miellyttävän kevyet päällä mutta antaa samalla maksimaalisen pitävän istuvuuden.

Materiaali

WileyX valmistaa kaikki linssinsä parhaimmista iskunkestävistä materiaaleista, mm. seleniittipolykarbonaatista. Naarmuuntumiselta suojaa juuri oikea määrä pinnoitetta, koska liian paljon merkitsisi helpompaa särkymistä ja liian vähä puolestaan helpompaa naarmuuntumista. Triloid -sangat kestävät valtavan määrän rankaisua, jopa kulkuneuvojen alle jäämisen. Mahdollisuus vaihtaa linssit omilla vahvuuksilla tehtyihin RX-tason suojalinsseihin.

Suojaustandardit

Erinomaisten materiaaliensa ansiosta lasit ylittävät *ANSI Z87.1-2003 iskunkestävyyden ja optisen suorituskyvyn suojastandardit. RX-tason 100% UV-säteiltä suojaavat linssit, jotka eivät rikkoudu/sirpaloida iskuista. *Myönnetty OSHA -tason näkösuojaimen status.

Mukana

Tilava ja laadukas WileyX:n logoin koristeltu kotelo (musta), puhdistusliina, kaulalenkki, jotta laseja ei tarvitse riisuttaessa laittaa pois, vaan ne kulkevat kätevästi kaulalla.

WileyX Slay aurinkolasit ballistisilla ominaisuuksilla
-Mustat, tyylikkäät
-Mahdollisuus vaihtaa linssit omilla vahvuuksilla oleviin
-Useita ballistisia suojasertifikaatteja
-Erinomainen valinta esimerkiksi maastopyöräilyyn tai moottoripyöräilyyn
-Pysyvät päässä ja ovat samalla kevyen kompaktit
-Mukana suojakotelo, puhdistusliina ja kaulalenkki

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä