Varasto loppu

Wiley X Durtac Combat Käsineet Khaki

Wiley X Durtac Combat Käsineet khaki, taktiset hansikkaat, komposiittirystyssuoja, erinomainen ilmankierto.

66,00 €

Tyhjennä valinta

Wiley X Durtac Combat Käsineet Khaki, taktiset hansikkaat, komposiittirystyssuoja, kestävät, valmistaja Wiley X – USA

Wiley X Durtac Combat Käsineet Khaki

Amerikkalaisen armeija-alihankkija Wiley X:n todellinen joka-tilanteen hansikasmalli injektiomuovatuilla kovamuovirystysillä ja erinomaisella sormituntumalla hienomotoriikkaa vaativissa tehtävissä. Durtac on samalla poikkeuksellinen huokeahintainen Wiley X.n aikaisempiin taistelu/all purpose -malleihin verrattuna. Laadusta ei ole tingitty, sillä hanskoissa käytetään samoja materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja kuin Yhdysvaltojen armeijan varusteissa kriisialueilla.

Materiaali

Hanskoissa käytetään lycra-osioita, jotka poistavat kosteutta iholta ja lisäävät samalla hengittävyyttä. Etusormissa on silikoonikuvioidut sormenpäägripit paremman sormituntuman aikaansaamiseksi. Sormissa on omat ilmanvaihtoaukot, joten kädet pysyvät kuivempina myös rankassa toiminnassa. Peukoloihin on ympätty mukaan vielä oma mikrofleece-osio hien pyyhkimistä varten.

Muuta

Durtaceissa on paljon vahvennuksia kovan käytön alueiden kohdalla, eli esimerkiksi kämmenen reunat, sormet ja peukalohanka on vahvistettu paksulla kankaalla tai muovivahvikkeilla. Ranneremmikiristyksen avulla hanskat pysyvät tiukasti kädessä, mutta ovat myös tarpeen tullen nopeasti riisuttavissa. Saatavana myös mustana.

– Valmistaja Wiley X, USA
– Monikäyttöiset taisteluhanskat
– Erinomainen sormituntuma
– Kovamuovirystyset
– Rannekiristys
– Khaki/Tan
– Erinomainen ilmankierto

 

Saatat myös pitää...