ALE Varasto loppu

WileyX CAG-1 Käsineet Musta – Combat Käsineet

WileyX CAG-1 Käsineet Musta, CAG-1 Combat Assault Gloves, taktiset hanskat taistelukäyttöön, sopivat erinomaisesti moottoripyörävarusteeksi, valmistaja WileyX – USA

Nyt poistossa, vain koko S jäljellä!

75,00 € – 94,99 €

Tyhjennä valinta

WileyX CAG-1 Käsineet Musta, CAG-1 Combat Assault Gloves, Wiley X:n valmistamat taktiset hanskat taistelukäyttöön, sopivat erinomaisesti moottoripyörävarusteeksi

WileyX CAG-1 Käsineet Musta

Nämä Wiley X:n hanskat on suunnattu käyttöön myös taistelukenttien ulkopuolella. Vaikka näitä hanskoja käytetään erikoisjoukkojen ja poliisivoimien varusteina kautta maailman (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla), CAG-mallin hanskat ovat lyöneet itsensä läpi myös moottoripyörähanskoina etenkin Pohjois-Amerikassa hyvät istuvuuden, erinomaiset pidot ja tarvittaessa irroitettavien kovamuovirystysten takia.

Materiaali

Wiley X CAG-1 Käsineet Musta on palosuojattua, käsiteltyä lampaannahkaa, joka kestää ja kestää. Lisäksi kättä suojaavat tarkasti mitoitetut Kevlar -kerrokset, jotka eivät haittaa liikkuvuutta. Lisäksi hanskoissa on pätevät kovamuovirystyssuojat, jotka suojaavat iskuilta ja kolhuilta.
Hanskoissa on tarranauhakiristys, joten sopivat ja pysyvät kädessä olivat ranteet minkä malliset tahansa.

Muuta

Kaikki WileyX:n valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan hanskoista on parhaat mahdolliset NAVAIR, ACGAPL ja Team Soldier -sertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät.

Osta myös Wiley X APX käsineet tästä !

– Valmistaja WileyX, USA
– Taktiset taisteluhanskat
– Mustat
– Tarranauhakiristys
– Kovamuovirystyset
– Kestävät erinomaisesti käyttöä rankoissa olosuhteissa

 

Saatat myös pitää...