• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

WileyX Hybrid Käsineet Coyote

WileyX hybrid Käsineet Coyote, Hybrid Tactical Combat Assault Gloves, taktiset hanskat taistelukäyttöön, erinomainen iskuvaimennus ja suoja viiltoja vastaan, irroitettavat kovamuovirystyssuojat, valmistaja WileyX – USA

88,00 €

Tyhjennä valinta

WileyX Hybrid Käsineet Coyote, WileyX Hybrid Tactical Combat Assault Gloves, taktiset hanskat taistelukäyttöön, erinomainen iskuvaimennus ja suoja viiltoja vastaan, irroitettavat kovamuovirystyssuojat, valmistaja WileyX – USA

WileyX Hybrid Käsineet Coyote

Nämä Wiley X:n hanskat on suunnattu kovaan käyttöön kovissa olosuhteissa. Vaikka näitä hanskoja käytetään erikoisjoukkojen ja jalkaväen varusteina kautta maailman (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla), Hybrid-mallin hanskat ovat erityisesti suunnattu tehtäviin, joissa hanskojen tulee olla kevyet, mutta kestää tarvittaessa kovaa rasitusta. Erityisominaisuutena hanskojen mukana tulee irroitettavat kovamuovisuojat, jotka voit asentaa hanskan sisälle rystysten päälle lisäturvaa antamaan.

Materiaali

Palosuojattua kangasta, käsiteltyä lampaannahkaa, joka kestää ja kestää. Lisäksi kättä suojaavat tarkasti mitoitetut Kevlar -kerrokset, jotka eivät haittaa liikkuvuutta. Lisäksi hanskoissa on erittäin vahvat irroitettavat rystyssuojat, jotka varjelevat kättä vielä rankemmilta iskuilta ja kolhuilta.

Muuta

Kaikki WileyX:n valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan hanskoista on parhaat mahdolliset NAVAIR, ACGAPL ja Team Soldier -sertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät.

Tutustu myös Wiley X Durtac käsineisiin tästä !

– Valmistaja WileyX, USA
– Taktiset taisteluhanskat
– Värinä coyote / sand / khaki, myös vihreänä
– Irroitettavat kovamuovirystyssuojat
– Kestävät erinomaisesti käyttöä rankoissa olosuhteissa
– Tarranauhakiristys

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!