• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

WileyX Hybrid Käsineet Vihreä

WileyX Hybrid Käsineet Vihreä, taktiset hanskat taistelukäyttöön, erinomainen iskuvaimennus ja suoja viiltoja vastaan, irroitettavat kovamuovirystyssuojat, valmistaja WileyX – USA

Vielä saatavana alennettuun hintaan yksi pari kokoa XXL !

89,00 € 78,32 €

Tyhjennä valinta

WileyX Hybrid Käsineet Vihreä, Hybrid Tactical Combat Assault Gloves, taktiset hanskat taistelukäyttöön, erinomainen iskuvaimennus ja suoja viiltoja vastaan, irroitettavat kovamuovirystyssuojat, valmistaja WileyX – USA

WileyX Hybrid Käsineet Vihreä

Nämä WileyX:n hanskat on suunnattu kovaan käyttöön kovissa olosuhteissa. Vaikka näitä hanskoja käytetään erikoisjoukkojen ja jalkaväen varusteina kautta maailman (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla), Hybrid-mallin hanskat ovat erityisesti suunnattu tehtäviin, joissa hanskojen tulee olla kevyet, mutta kestää tarvittaessa kovaa rasitusta. Erityisominaisuutena hanskojen mukana tulee irroitettavat kovamuovisuojat, jotka voit asentaa hanskan sisälle rystysten päälle lisäturvaa antamaan.

Materiaali

Palosuojattua kangasta, käsiteltyä lampaannahkaa, joka kestää ja kestää. Lisäksi kättä suojaavat tarkasti mitoitetut Kevlar -kerrokset, jotka eivät haittaa liikkuvuutta. Lisäksi hanskoissa on erittäin vahvat irroitettavat rystyssuojat, jotka varjelevat kättä vielä rankemmilta iskuilta ja kolhuilta.

Muuta

Kaikki WileyX:n valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan hanskoista on parhaat mahdolliset NAVAIR, ACGAPL ja Team Soldier -sertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät. Saatavana myös hiekan värisenä.

– Vavlmistaja WileyX, USA
Taktiset taisteluhanskat
– Värinä foliage green / vihreä, saatavana myös khakina
– Irroitettavat kovamuovirystyssuojat
– Kestävät erinomaisesti käyttöä rankoissa olosuhteissa
– Tarranauhakiristys

Saatat myös pitää...