• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 3kpl jäljellä

Windbreaker Anorakki Harmaa

Windbreaker Anorakki Harmaa, hupullinen, pitkä sivuvetoketju joka helpottaa pukeutumista huomattavasti paremmin kuin kilpailijoiden luomukset, iso etutasku, kookas huppu, valmistaja Brandit.

Saatavana vain verkkokaupastamme tai maksettuna noutohakuna myymälästä!

49,50 € – 59,99 €

Tyhjennä valinta

Windbreaker Anorakki Harmaa, hupullinen, valmistaja Brandit, pitää tuulta

Windbreaker Anorakki Harmaa

Nyt on muutes semmonen rotsi kyseessä että oksat pois ja hyvästit huonossa kelissä kärsimiselle! Perinteisessä vetoketjuttomassa ja kengurutaskullisessa anorakissa on tiettyä vetovoimaa, eikä tämä Surpluksen versio klassikosta jätä kylmäksi. Iso huppu luo tunnelmaa ja rento istuvuus edellytykset mukavalle toiminnalle, vaikka selässä olisi reppu tai olalla laukku.

Materiaali

Takin kuori on valmistettu 100% nylonista. Fleecevuoraus on 100% polyesteria. Koska pintamateriaali on keinomatskua, niin se myöskin kahisee hieman. Voit pestä rotsin koneessa, max. 30 pesulämpötilassa ja hienopesuohjelmalla.

Muuta

Vettä sataa ja tuulee niin pirskatisti. Onneksi se ei haittaa tämän rotsin kanssa, sillä windbreaker anorakki on suunniteltu juurikin niitä kelejä vastaan. Mikään täysi sadetakki tämä ei ole, mutta antaa kuitenkin suojaa tihkusateelta. Väljyytensä ansiosta se on erittäin miellyttävä päällä. Takista löytyy iso etutasku ja edessä on lisäksi kaksi vetoketjullista alataskua. Helman leveyttä ja hupun suuaukkoa voi säätää kiristysnaruilla. Hihansuissa on kiristystarrat. Värivaihtoehtoja on lukuisia, tässä muutama: musta, woodland ja blackcamo tietenkin tämä tumma harmaa.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Perinteinen anorakkimalli
– Iso etutaskut
– Kiristettävä rakenne
– Pitää tuulta
– Väri harmaa
– Väljä mitoitus
– Hupullinen

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!