• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Windbreaker Takki Blackcamo

Windbreaker Takki Blackcamo, uusi, hupullinen, Surplus raw vintage. Tässä windbreaker takissa on vetoketju takin keskellä alhaalta ylös saakka. Tällä rotsilla voi heittää epämiellyttäville keleille hyvästit!

78,00 €

5.00 out of 5 based on 1 customer rating(s)
1 Review(s)
Tyhjennä valinta

Windbreaker Takki Blackcamo, uusi, hupullinen, Surplus raw vintage. Tällä rotsilla voi heittää epämiellyttäville keleille hyvästit!

Windbreaker Takki Blackcamo

Nyt on muutes semmonen rotsi että oksat pois! Jos tykkäsit windbreaker anorakista, niin et voi olla tykkäämättä tästä! Tämä windbreaker rotsi on vetoketjullinen versio anorakista.

Ominaisuudet

Vettä sataa ja tuulee niin pirskatisti. Onneksi se ei haittaa tämän rotsin kanssa, sillä windbreaker takki on suunniteltu juurikin niitä kelejä vastaan. Mikään täysi sadetakki tämä ei ole, mutta antaa kuitenkin suojaa tihkusateelta. Väljyytensä ansiosta se on erittäin miellyttävä päällä. Takista löytyy kaksi avointa alataskua. Helman leveyttä ja hupun suuaukkoa voi säätää kiristysnaruilla. Hihansuissa on kiristystarrat.

Materiaali

Takin kuori on valmistettu 100% nylonista. Fleecevuoraus on 100% polyesteria. Koska pintamateriaali on keinomatskua, niin se myöskin kahisee hieman. Voit pestä rotsin koneessa, max. 30 pesulämpötilassa ja hienopesuohjelmalla.

– Tuote on uusi
– Väri Blackcamo
Väljä mitoitus
– Hupullinen

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007