ALE Varasto loppu

Woodland Bandana Huivi

Woodland Bandana Huivi, perinteinen armeijan maastokuviointi/ Woodland Camo värinen huivi, puuvillaa, koko 68 x 68cm, valmistaja Rothco – USA

7,99 € 6,39 €

Woodland Bandana Huivi, perinteinen armeijan maastokuviointi/ Woodland Camo, puuvillaa, koko 68 x 68cm, valmistaja Rothco – USA

Woodland Bandana Huivi

Bandana on näppärä päähine, joka on erittäin monikäyttöinen. Perinteisin käyttösyy bandanalle on ollut hiuksien sitominen ja hien poissapitäminen kasvoilta. Bandana on suosittu päähine esimerkiksi urheilijoiden, tanssijoiden, sotilaiden ja ulkotyöntekijöiden keskuudessa.

Muuta

Vaikkakin Bandana on alunperin tarkoitettu päähineeksi, niin nokkela kyllä keksii monia käyttötapoja sen koon ansiosta. Peruskokoisen bandanan jokainen sivu on 55cm (poislukien jumbomalli) ja se on neliön muotoinen. Kangas on ohutta, joten kastuessaan se kuivuu erittäin nopeasti.

Vinkki

Kankaan pehmeneminen nopeutuu huomattavasti, kun otat kahdesta kulmasta kiinni, pyöräytät kankaan rullaksi ja sidot sen housun vyölenkkiin. Useimmiten yhden päivän pitäminen riittää siihen, että kangas pehmenee ja se pysyy paremmin päässä.

– Valmistettu 100% puuvillasta
– Väri pysyy parhaiten kun peset huivin käsin!
– Pinta-alaltaan isokokoinen
– Sivumitta 68cm

Saatat myös pitää...