• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Pilottitakki – Bomber Takki – Salainen Agentti Oy

Pilottitakki eli ns. ”bomber-takki” on tällä hetkellä todella suuressa nosteessa. Valikoimamme pilottitakkimalleja on todella kattava; pilottitakin ei tarvitse ei olla enää pyöreän pallomainen, kuten kaikki muistavat 80- ja 90-luvuilta. Nykyään valikoimassamme on myös ns. suoria pilottitakkimalleja sekä varta vasten kevääksi ja kesäksi suunnitellut ohuemmat bomber-takit. Pilottitakkeja on tarjolla useissa eri väreissä ja naisillekin on omat versionsa.

Suosituimmat pilottitakkimallit ovat tällä hetkellä Alpha MA-1 VF -pilottitakki ja Alpha MA-1 TT -bomber-takki. Alpha MA-1 TT on kevein uudenlainen kevät-/kesäpilottitakkimallimme. Valikoimassamme on myös lukuisia erikoismalleja, kuten Alpha MA-1 D-Tec Pilottitakki, jossa on irroitettava huppariosa, softshell-kankaasta valmistettu Alpha MA-1 Softshell Pilottitakki, Alpha MA-1 Lightweight Pilottitakki, joka on hiukan pidempi versio kevät-/kesämalli MA-1 TT:stä. Lightweight-mallissa on harvinainen kuparinvärinen metallivetoketju ja varta vasten tähän malliin tehdyt erikoisväriset Alpha Industries Remove Before Flight Avaimenperät.

Suosituimmat värit ovat tietenkin musta ja vihreä, joka tunnetaan Alphalta värikoodilla OD (olive drab). Näiden rinnalle on viime aikoina tummansininen (replica blue), Burgundy (viininpunainen), Harmaa (replica grey) sekä lukuisia kausi värejä kuten Pacific Blue (vaalean- tai taivaansininen) tai Dark Olive, joka on Alphan oma tummanvihreä värikoodi.

Kokopuolelta vaihtoehtoja löytyy runsaasti, oikeastaan kautta linjan koot S – 3XL väliltä. Valikoimastamme löytyy tasaisesti myös erikoiskokoja, kuten XS, 4XL JA 5XL, jotka ovat tarjolla vain tietyissä bomber-takkimalleissa. Naisten pilottitakkikoot ovat väliltä S – XL, keskittyen kokoihin S ja M, jotka ovat ehdottomasti suomalaisten naisten suosituimmat koot. Kysy kokoneuvoja asiakaspalvelustamme agentti@salainenagentti.fi ! Ja muista, että eri pilottitakkimallien mitoissa on eroja, vaikka valmistaja olisikin ainoa ja oikea Alpha Industries!

Kokojen kannattaa olla muutenkin tarkkana, sillä esimerkiksi klassinen Alpha MA-1 Pilottitaki L-koko ei vastaa Alpah MA-1 VF tai TT mallin vastaavaa kokoa. Nyrkkisääntönä näissä slimfit-malleissa on aina valittava vähintään yhtä kokoa isompi takki kuin mitä vanhempiin malleihin tottunut on suunnitellut. Myymälässämme törmäämme päivittäin ihmetteleviin asiakkaisiin, jotka eivät usko että L-koko ei mahdu päälle. Tämä on nykyaikaa ja siihen pitää vain sopeutua! Kokolappu ei tee miestä tai naista, vaan tärkeintä on, että takki istuu oikein ja on mukava yllä.

Ei hätää! Meillä kyllä löytyy yllin kyllin asiantuntemusta ja asiakaspalvelumme on tunnettu koko-ongelmien tehokkaasta ratkaisutaidostaan. Pitkäselkäisille on myös saatavana sopivia malleja, joista suosituin on aiemmin mainittu Alpha MA-1 VF LW eli Vintage Fit LightWeight -malli. Tämä pilottitakki on hiukan pidempi selkäosasta ja hihoista kuin muut mallit. Tarkat pituudet löydät kummankin tarjolla olevan takin tuotekortilta.

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme ja myymäläämme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *