facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa

360,00 

0 out of 5

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa, perinteinen neukku/venäläinen karvalakki, lämmin läpätön kartiomalli, pehmeä aito lampaankarva, aitoa ylijäämää

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa, ”papakha”,  huippulaadukas lampaankarvainen neuvostoupseerin karvalakki, pehmeä ja lämmin, armeijan ylijäämää

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa

Sellaista oikein hyvää karvalakkia kaipaavat huomio! Kaikille historiallisista talvilakeista lämpiäville olisi nyt saatavilla venäläinen/neuvostoliittolainen karvalakki suoraan Agentin hattuvalikoimasta. Homman nimi on simppeli ihan geometrisestikin eli laitetaan vainaaksi lammas, käytetään karva ja tehdään lopusta villa. Kiedotaan lämpimäksi kartiomalliseksi laitteeksi ja pisteenä iin päälle punainen väri päälle villakankaaseen sekä metallinen punatähtinen kokardi nokkaan. Avot!

Materiaali

Aitoa lampaankarvaa ja villaa. Tunkkaisuuden poistoon ja yleiseen kuositukseen suosittelemme pesun sijaan, että yrität desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa). Pesu olisi korkeintaan se käsipesu miedoilla pesuaineella ja haalealla vedellä.

Muuta

Valitettavasti tätä varsin harvinaista lakkia ei ole saatavilla tällä hetkellä kuin koossa 57, joten isopäisille joudumme tuottamaan pettymyksen. Nämä pienemmät koot sopivat normaalipäisille normaalin hattukoon mukaan. Ei ole amerikanlisää tai mitään tiukkapipoisuutta näiden kokojen kanssa. Sopivat jetsulleen jos yllä olevat mitat kuulostavat omilta.

Katsasta tästä Agentin muut karvalakit!

– Aitoa armeijan ylijäämää
– Perinteinen kartiomallinen karvahattu
– Harmaa
– Aitoa lampaankarvaa ja villaa
– Lämmin
– Vain koko 57 jäljellä

Lisätiedot

Koko

57, 59, 61

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä