• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa, perinteinen neukku/venäläinen karvalakki, lämmin läpätön kartiomalli, pehmeä aito lampaankarva, aitoa ylijäämää

369,00 €

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa, ”papakha”,  huippulaadukas lampaankarvainen neuvostoupseerin karvalakki, pehmeä ja lämmin, armeijan ylijäämää

Neuvostoliittolainen Upseerin Karvalakki Harmaa

Sellaista oikein hyvää karvalakkia kaipaavat huomio! Kaikille historiallisista talvilakeista lämpiäville olisi nyt saatavilla venäläinen/neuvostoliittolainen karvalakki suoraan Agentin hattuvalikoimasta. Homman nimi on simppeli ihan geometrisestikin eli laitetaan vainaaksi lammas, käytetään karva ja tehdään lopusta villa. Kiedotaan lämpimäksi kartiomalliseksi laitteeksi ja pisteenä iin päälle punainen väri päälle villakankaaseen sekä metallinen punatähtinen kokardi nokkaan. Avot!

Materiaali

Aitoa lampaankarvaa ja villaa. Tunkkaisuuden poistoon ja yleiseen kuositukseen suosittelemme pesun sijaan, että yrität desinfioida hatun pitämällä sitä pakkasessa noin vuorokauden ajan (ulkona, pakkaslokerossa tai pakastearkussa). Pesu olisi korkeintaan se käsipesu miedoilla pesuaineella ja haalealla vedellä.

Muuta

Valitettavasti tätä varsin harvinaista lakkia ei ole saatavilla tällä hetkellä kuin koossa 57, joten isopäisille joudumme tuottamaan pettymyksen. Nämä pienemmät koot sopivat normaalipäisille normaalin hattukoon mukaan. Ei ole amerikanlisää tai mitään tiukkapipoisuutta näiden kokojen kanssa. Sopivat jetsulleen jos yllä olevat mitat kuulostavat omilta.

Katsasta tästä Agentin muut karvalakit!

– Aitoa armeijan ylijäämää
– Perinteinen kartiomallinen karvahattu
– Harmaa
– Aitoa lampaankarvaa ja villaa
– Lämmin
– Vain koko 57 jäljellä

Saatat myös pitää...

  • Husky Milli Pipo Valkoinen

    Husky Milli Pipo Valkoinen

    38,00 €
    Lisää ostoskoriin Pikakatselu