• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 5kpl jäljellä

Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin

Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin, Underground Paul nahkakengät, mustat, kiiltävät, englantilaiset, suippokärkiset, todella rouheat old school kengät 50-luvun tyyliin

Erikoismallistoa jossa rajoitettu saatavuus!

175,00 €

Tyhjennä valinta

Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin, Underground Paul nahkakengät (grain leather), mustat, kiiltävät, englantilaiset, suippokärkiset, todella rouheat old school kengät 50-luvun tyyliin

Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin

Jos läskibasson kumina ja rasvalettinen meno on just sun mieleen, niin ei muuta ku kampa taskuun ja tästä hienot spittarit alle! Underground UK:n Paul -nahkakenkiä on kovasti meiltäkin kaipailtu ja päätettiin ottaa sitä makeinta eli kiiltävän mustaa sorttia. Todella tyylikkäät kengät ois nyt tarjolla ja piru vie kun liikkuu mies liukkaasti suuntaan jos toiseen nämä jalassa!

Materiaali

100% nahkaa. Kiiltävää ja mahtavaa.

Muuta

Paulit ovat nk. “winklepicker” -malliset kengät, joita nimenomaan vintagehenkisyytensä ja terävän kärkensä takia pidetään yhtenä parhaimmista sileäpohjaisista fiftarikengistä. Tutustu myös klassikko steelcap 10-reikäisiin maihareihin Undergroundilta, värejä löytyy useita kuten burgundy, cherryred, sinimusta ja tottakai perus musta!

Koko

Huom!! Kengät ovat hyvin kapealestiset, joten ota suosiolla kokoa isommat kuin mitä normaalisti käytät. Mikäli omaat todella leveän kavion, ota suoraan KAKSI kokoa isommat.

– Valmistajat Underground UK
– Mustat (Good damń good looking)
Nahkakengät
– Kiiltävät
– Rock’n’roll!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus