• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Special Force Silkkihuppu Musta

Special Force Silkkihuppu Musta, uusi, 100% silkkiä, pakkautuu pieneen tilaan ja erittäin monikäyttöinen kaikkeen ulkoiluun, yksiaukkoinen huppu esimerkiksi talviurheiluun!

27,75 €

Special Force Silkkihuppu Musta, yksiaukkoinen huppu esimerkiksi talviurheiluun!

Special Force Silkkihuppu Musta

Tämä Special Force silkkihuppu musta soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan hyvää ja kevyttä suojaa. 3-reikäisestä mallista poiketen tämä malli ei veny käytössä. Kuten tuotekuva 4:sta näkee, niin huppu saadaan erittäin pieneen tilaan.

Materiaali

Nimensä mukaisesti tämä huppu on valmistettu 100% silkistä. Silkki on yllättävän hyvä materiaali kun ajatellaan sen hyötyjä. Silkkihän antaa todella hyvän käyttömukavuuden ja hengittävyyden. Mikä tärkeintä, tämä huppu on erittäin ihoystävällinen, kevyt ja kuivuu todella nopeasti.

Malli

Pesu ainoastaan käsin miedolla pesuaineella! Kuivaa sellaisenaan, älä käytä lämpöpatteria tai muita lämmönlähteitä. Special force silkkihuppua on helppo säätää nostamalla alareunaa suunpäälle tai laskemalla reuna leuan kohdalle. One size koko, sopii kaiken ikäisille.

Katso myös Speed X-huppu tästä!
– Väri musta
Yksiaukkoinen suojahuppu
– Silkkiä
– Allergiaystävällinen
– Menee erittäin pieneen tilaan

Saatat myös pitää...