• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Black Week erikoisaukioloajat PE 12-17, LA 11-14 ja SU 12-15
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
4kpl jäljellä

Suomen Armeijan Miehistövyö Ruskea

Suomen Armeijan Miehistövyö Ruskea, Repromalli, perinteinen leveä armeijavyö, ruskea, aitoa nahkaa, valmistaja DW Finland

45,00 €

Tyhjennä valinta

Suomen Armeijan Miehistövyö Ruskea, perinteinen leveä armeijavyö, reprotuotantoa,  alkuperäinen ruskea väri, aitoa nahkaa, valmistaja DW Finland

Suomen Armeijan Miehistövyö Ruskea

Suurin osa suomalaisista miehenköriläistä tunnistaa tämänmallisen vyön välittömästi. Maavoimien ruskea miehistövyö on paitsi legendaarinen osa suomalaista asepukua, mutta samalla kiistatta parhaita vyömalleja ikinä. Tukevan perusvyön hakijalle tai siistin ruskean housutellinkin hamuajalle. Tämä vyömalli toimii aina.

Mitat

Vyön leveys on pauttiarallaa 4,5 cm. Valitse sopiva koko itsellesi vaihtoehdoista 100, 110, 120 ja 130, 135 ja jopa 145 cm.

Muuta

Vyön solki on siisti, kevyesti kiiltävä messingin värinen, kuten esikuvassaan. Vyö suljetaan kahdella jämäkällä metallipiikillä. Soljen tausta on astetta leveämpi ja tukevampi jermuilua varten, joten kun puet sen ylle, on olo kertaheitolla jämptimpi. Kaikin puolin paras miehistövyön uusiotuotantoversio jonka olemme nähneet! Tuotekuvissa näkyvät farkut löydät tästä!

Nippelitietoa Suomen armeijan miehistövyöstä

Miehistövyö on Suomen puolustusvoimissa kenttäpuvun kanssa käytettävä ruskea nahkavyö. Asevelvollisista sitä ovat käyttäneet miehistöön ja alipäällystöön kuluvat varusmiehet. Upseerikokelaat ja varusmieskersantit eivät ole käyttäneet miehistövyötä, vaan joukkueenjohtajien tapaan päällystö- eli komentovyötä. Jos joku vyön pituus on loppu suosittelemme ostamaan seuraavan suuremman pituuden ja tekemään siihen tarvittavat reiät nahkapaskalla.

Tilaa tästä vyön kaveriksi kestävät Pentagon tactical Housut!

Housut!

– Valmistaja Salainen Agentti/DW Finland
– Perinteinen leveä armeijavyömalli
– Ruskea
– Kahdella piikillä
– 100% aitoa nahkaa
– Laadukas perusvyö
– Uusiotuotantoa

Saatat myös pitää...