• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
13kpl jäljellä

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus, myynnissä ovat kuvan neljä eri tunnusta. Tarjolla olevat merkit kuuluvat Pohjan Prikaatille, Kymen Jääkäripataljoonalle, Pohjois-Suomen Viestipataljoonalle ja Hämeen Prikaatille, myydään pareittain.

Tässä pala aitoa suomalaista sotilas historiaa!

Saimme vielä ostettua keräilijältä muutaman KymJP joukko-osasto tunnuksen, valitettavasti hintaa pitää nostaa, pahoittelut tästä jo ennakkoon.

7,99 € – 12,75 €

Tyhjennä valinta

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus, tunnuspari eli hinta sisältää kaksi merkkiä, aitoja vanhoja Suomen armeijan joukko-osasto tunnuksia nyt saatavana rajoitettu erä!

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus

Myynnissä ovat kuvan neljä eri tunnusta. Tarjolla olevat merkit kuuluvat Pohjan Prikaatille, Kymen Jääkäripataljoonalle (KymJP), Pohjois-Suomen Viestipataljoonan ja Hämeen Prikaatille.

Myydään parettain, eli ilmoitat mitkä kaksi samaa merkkiä haluat. Jos haluat useamman, osta niin monta paria kuin haluat ja merkitse tilauksen kommentti kenttään kuinka monta paria kutakin merkkiä tahdot!

Mitä tarkoittaa Joukko-osasto Suomen Armeijassa

Joukko-osastoa voidaan kutsua prikaatiksi, rykmentiksi, pataljoonaksi (isot pataljoonat), lennostoksi, meripuolustusalueeksi tai varikoksi. Yhteistä joukko-osastoille on aina se, että niillä on tietyt lain määrittelemät hallinnolliset tehtävät ja kurinpitovalta. Joukko-osaston komentaja on yleensä sotilasarvoltaan eversti tai prikaatikenraali, mutta esimerkiksi varikoilla myös majuri voi toimia joukko-osaston komentajana. Yleensä yksittäinen joukko-osasto on sijoitettu yhdelle paikkakunnalle, poislukien muun muassa laitokset.

 

Mikäli aito SA-INT/Tornilogollinen kama viehättää, voit tilata tästä aidon Suomen armeijan käyttämän kaasunaamarin ja siihen kuuluvan laukun!

Saatat myös pitää...