facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus

7,99 12,65 

0 out of 5

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus, myynnissä ovat kuvan neljä eri tunnusta. Tarjolla olevat merkit kuuluvat Pohjan Prikaatille, Kymen Jääkäripataljoonalle, Pohjois-Suomen Viestipataljoonalle ja Hämeen Prikaatille, myydään pareittain. Tässä pala aitoa suomalaista sotilas historiaa!

Saimme vielä ostettua keräilijältä muutaman KymJP joukko-osasto tunnuksen, valitettavasti hintaa pitää nostaa, pahoittelut tästä jo ennakkoon.

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus, tunnuspari eli hinta sisältää kaksi merkkiä, aitoja vanhoja Suomen armeijan joukko-osasto tunnuksia nyt saatavana rajoitettu erä!

Suomen Armeijan Joukko-osastotunnus

Myynnissä ovat kuvan neljä eri tunnusta. Tarjolla olevat merkit kuuluvat Pohjan Prikaatille, Kymen Jääkäripataljoonalle (KymJP), Pohjois-Suomen Viestipataljoonan ja Hämeen Prikaatille.

Myydään parettain, eli ilmoitat mitkä kaksi samaa merkkiä haluat. Jos haluat useamman, osta niin monta paria kuin haluat ja merkitse tilauksen kommentti kenttään kuinka monta paria kutakin merkkiä tahdot!

Mitä tarkoittaa Joukko-osasto Suomen Armeijassa

Joukko-osastoa voidaan kutsua prikaatiksi, rykmentiksi, pataljoonaksi (isot pataljoonat), lennostoksi, meripuolustusalueeksi tai varikoksi. Yhteistä joukko-osastoille on aina se, että niillä on tietyt lain määrittelemät hallinnolliset tehtävät ja kurinpitovalta. Joukko-osaston komentaja on yleensä sotilasarvoltaan eversti tai prikaatikenraali, mutta esimerkiksi varikoilla myös majuri voi toimia joukko-osaston komentajana. Yleensä yksittäinen joukko-osasto on sijoitettu yhdelle paikkakunnalle, poislukien muun muassa laitokset.

 

Mikäli aito SA-INT/Tornilogollinen kama viehättää, voit tilata tästä aidon Suomen armeijan käyttämän kaasunaamarin ja siihen kuuluvan laukun!

Lisätiedot

Väri

, , ,

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä