• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New2kpl jäljellä

Gerber StrongArm Sileäterä Taktinen Taisteluveitsi Coyote

Gerber StrongArm Sileäterä Taktinen Taisteluveitsi Coyote, mustateräinen versio,coyoten-värinen kahva, coyote-värinen kydex tuppi,  sileäteräinen versio, täysikokoinen taktinen taisteluveitsi, valmistaja Gerber – USA

Tästä erinomainen täysikokoinen taktinen taisteluveitsi eräilyyn tai yleistyökaluksi!

138,00 € 124,00 €

Gerber StrongArm Sileäterä Taktinen Taisteluveitsi Coyote, mustateräinen versio, coyoten värinen kahva ja tuppi, sileäteräinen versio, täysikokoinen taktinen taisteluveitsi, valmistaja Gerber – USA

Gerber StrongArm Sileäterä Taktinen Taisteluveitsi Coyote

Taktiset taisteluveitset on lähtökohtaisesti suunniteltu tukikäyttöön taistelutilanteissa, joissa erinäisten esteiden purkaminen, astioiden avaaminen tai puhdas lähitaistelu ovat mahdollisia skenaarioita. Gerber StrongArm on taktisen tupen kanssa toimitettava täyskokoinen taisteluveitsi hieman Gerberin LMF-veitsien tapaan. Kotelon voi kiinnittää soturityyliin vaikka rintakehän päälle tai reisipaneeliin, kunhan vain varusteet ovat kiinnityksiltään kunnossa. Veitsen kannassa on läpiviedyn terän ansiosta kestävä iskukulma lasin tai metallin läpäisyyn.

Materiaali

Terä 420HC-terästä ja kahva kumitettua lasinylon-komposiittia.

Paino & mitat

Mitta avattuna 24,8 cm, josta terää 12,2 cm. Painoa veitsellä on tupen kanssa 309 grammaa ja ilman 204 grammaa.

Muuta

Terä on kokonaan sileä perinteisellä kaarevalla pistokärjellä. Tämän vuoksi terää on helppo käyttää katkomaan risuja, köynnöksiä, petoeläinten elinkaaria tai vaikka avaamaan astetta jykevämpiä paketointeja. Gerber StrongArm sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon, pilkkomiseen ja kuorimiseen reissun päällä. Mukana tulevan MOLLE-yhteensopivan kotelon saa vyölle tai reppuun kiinni kätevästi solkimallisen kiinnityksensä avulla. Saatavana myös osin sahalaitaisella 50-50 -terällä.

Mitä jos veitset on myyty loppuun?

Jos jokin haluamasi Gerberin valmistama, taittoveitsi tai muu työkalu on loppu, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi Gerberin!

– Valmistaja Gerber, USA
– Mustateräinen taisteluveitsi, coyoten-värinen kahva
– Taktinen viiltoterä
– Sileäteräinen versio
– Erinomainen modulaarinen tuppikotelo (väri coyote)
Erillinen tarpeen mukaan koottava ja purettava vyöklipsi

Saatat myös pitää...