facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha M65 Kenttätakki Musta

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 tuotearvio)

269,00 285,00 

5.00 out of 5

Alpha M65 Kenttätakki Musta, aito ja alkuperäinen M65-maihinnousutakki, kaikkien maiharitakkien äiti, valmistaja Alpha Industries.

Tulossa viikolla 44  1kpl S ja M kokoa, tilaa ennakkoon niin et jää ilman tästä erästä!

Poista

Kuvaus

Alpha M65 Kenttätakki Musta, aito ja alkuperäinen M65-maihinnousutakki, ”Rambon” takki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha M65 Kenttätakki Musta

Tämän parempaa maiharitakkia ei kovin usein tule vastaan. Nyt kun tarkkaan muistellaan, niin ei semmoista ole kyllä tullutkaan. Alpha on valmistanut tätä rotsia ties kuinka pitkään, ja mikä parasta, laatu ei ole laskenut vuosien varrella. Asiakkaiden suusta kuullaan kohtalaisen usein ”ostin tämmösen jotain 15 vuotta sitten ja nyt pitää uusia”. Alphan M-65 kenttätakki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Alpha M65 kenttätakki mallia on saatavana seuraavissa väreissä: vihreä, sininen, musta, khaki ja woodlandcamo.

Taskut

Takista löytyy kenttätakille normaali määrä taskuja. Jokaisen taskun läppä suljetaan neppareilla. Takissa on kaksi kookasta alataskua ja kaksi kookasta rintataskua.

Materiaali

Rotsi on valmistettu jämäkästä puuvillapolyester-sekoitteesta. Sekoitesuhdanne on 50/50. Tuo sekoite on hyvä, koska se antaa puuvillan hengittävyyden ja keinomateriaalin suojaavuuden.

Muuta

Kuten mainittu, niin takkia voi käyttää mihin vuodenaikaan tahansa, tosin jos hankit erikseen myytävän lämpövuoren. Lämpövuori asennetaan takkiin napeilla. Takin kauluksesta, takaa, vetoketjun alta löytyy kätevä hätähuppu, joka antaa tarvittaessa suojaa yllättäviltä säämuutoksilta. Huppu on kuitenkin sen verran kevyt, että se on tarkoitettu pidettävän tyyliin pipon/kypärän/kenttälakin alla.

Tämä takki kuten muutkin Alpha Industries vaatteet ja varusteet ovat saatavissa myös myymälästämme vuodenaika kohtaisesti, tervetuloa! Katso tarkat tiedot myymälä osiostamme miten olemme auki. Voit aina tehdä noutohaku tilauksen myymäläämme ja ilmoitamme sinulle kun tavara on noudettavissa.

Koot

          Paino(kg)   –   Pituus(cm)   –    Rinnanympärys(cm)

XS      43-50          148-158              81-86

S         50-60          152-170              86-91

        60-72         165-188               91-102

        72-83          170-193             102-112

XL       83-95          170-193             112-117

2XL      95-105        170-193             117-122

3XL    105-115        170-193             122-127

Kokoa valittaessa ota huomioon että tämä maihinnousutakki on mitoitukseltaan todella väljä. Tässä esimerkki: mies jonka pituus on 178cm, paino noin 75kg luulisi tarvitsevan koon M. No se on ihan OK, mutta koko S on huomattavasti paremmin istuva ja alle mahtuu vielä talvella Alphan oma Alpha ALS/92 Lämpövuori Musta. Jopa koko XS on mahdollinen jos ei halua käyttää lainkaan lämpövuorta. Nämä aidot Alpha Kenttätakit kasvavat kokoa varsinkin mahan seudulta ja tästä syystä tuntuvat ylisuurilta. Malli on alunperin suunniteltu armeija käyttöön ja ideana oli monikäyttöisyys, valitettavasti ei istuvuus!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen maihinnousutakki
– Kattava taskusommitelma
– Kestävät materiaalit
– Puuvillakuosi
– Optio polyester-/nylonvuorelle
– Musta

 

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

1 arvio

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Hankin ensimmäisen takkini samoihin aikoihin kun metro tuli Helsinkiin. Nykyinen takkini on kolmas versio mikä tarkoittaa käytännössä sitä että asu on erittäin kestävä johtuen mm. kangasmateriaalista ja metallivetoketjusta. Takkiin saa lisävuoren ja sen avulla takilla pärjää omakohtaisen kokemuksen myötä ainakin n. 20 – 25 asteen pakkasissa. Joten takin käyttöaika on syksystä kevääseen ainakin maan eteläosissa. Takissa on sopiva ja helposti saavutettavissa oleva määrä riittävän avaria taskuja. Uudessa versiossa on jopa sisätasku aikaisempaan versioon nähden, minkä ostin noin 15 vuotta sitten. Elikkä kun puhutaan takin käyttöiästa, se on vähintäinkin kymmenen vuoden luokkaa. Suosittelen takkia lämpimästi. Takin voi myös bongata muutamista kulttifilmeistä mutta jätän niiden luetteloinnin väliin. Olen käyttänyt takkia 80-luvulta saakka ja mielestäni kyse on markkinoiden parhaasta.

Lisää arvio

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä