• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Alpha Industries, USA & EU

Salainen Agentti on myynyt Alpha Industriesin vaatteita, jalkineita, laukkuja Suomessa jo vuodesta 1989. Meillä on erittäin kattava valikoima varsinkin Alpha Industriesin pilottitakkeja, jotka ovat tunnettuja maailmalla jo 40-luvulta lähtien. Alpha Industries on valmistanut Yhdysvaltain armeijalle alkujaan niitä kuuluisia MA-1 ja CWU-45 pilottitakkeja sekä tietenkin sitä kuuluisaa aitoa ja alkuperäistä “Rambon” M65-takkia.

Alpha Industriesin valmistama N3B-talviparka on toiminut inspiraation lähteenä moneen nykyään valmistettuun parkatakkiin, jotka ovat melkein kaikki jonkinlaisia jäljitelmiä alkuperäisestä legendasta. Alphalta löytyy nykyään myös maihinnousukenkiä, reisitaskuhousuja, shortseja, hattuja (kesä- ja talvimalleja) ja erilaisia laukkuja. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai tule suoraan myymälään ostoksille!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä naisten pilottitakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Näytetään tulokset 1–30 / 199