• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Bollé Safety aurinkolasit ovat kuuluisan ranskalaisen aurinkolasi valmistajan ammattipuolelle suunniteltu mallisto. Bolle on todella tunnettu aurinkolasien valmistaja. Nyt valikoimiimme on saapunut Bollen safety puolen aurinkolasit jotka on suunniteltu arki ja työkäyttöön. Valikoima on todella laaja, kehyksiä ja linssejä on saatavana eri värisiä ja erilaisilla materiaaleilla. Jos Bollé on tunnettu muotipuolen aurinkolaseistaan kannattaa tutustua myös heidän safety puolen aurinkolaseihin. Perusvalikoimaamme kuuluu mallit: Spider, Voodoo, Hustler ja Solis II.

 

Bolle Voodoo Aurinkolasit

Nämä Bollén Safety-luokituksen aurinkolasit on suunniteltu kovaan jokapäiväiseen käyttöön ja ovat siten erinomainen valinta aktiivisen ihmiset, vartijan tai motoristin käyttöön. 99,99% UV-säteet suodattavat erittäin kestävät linssit ja innovatiivinen muotoilu tekevät niistä todella miellyttävän kevyet päällä, eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä.
Muuta
Laseissa on erityiset pitoa edistävät kumitassut linssien välissä ja sankojen sisäpinnoilla, jotta okulaarit pysyvät paikallaan hikoillessa tai muuten vain vauhdikkaassa menossa. Linsseissä naarmuuntumisen- ja huurtumisenestopinnoite. Tuntuvat myös hylkivät vettä tehokkaasti empiirisessä kevätsadetestissämme. Painoa 29 grammaa.