Yhteystiedot

Hitsaajankatu 13
00810 Helsinki
010-6173701
shop@salainenagentti.fi

Aukioloajat

Ma12 – 17
Ti12 – 17
Ke – Pe12 – 17
La11 – 14
SuSuljettu

LA 28.3.2020 myymälämme on auki klo 11 – 14, tämän jälkeen myymälämme on auki päivä kerrallaan MA – PE, lauantaisin suljettu johtuen corona pandemiasta

Myymälämme on vielä auki, jotenka tervetuloa tukemaan kivijalka liikettä tässä

harvinaislaatuisessa tilanteessa. Myös verkkokaupan tehdyt tilaukset toimitetaan todella nopeasti, yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja

 

 

Myymälä ja webshop, tilaa helposti ja vaivattomasti www.salainenagentti.fi

Maaliskuussa myymälässämme perusmeininki aukioloaikojen suhteen, pikkuhiljaa myymälän talvipoisto tuotteet siirtyvät puhtaasti vain verkkokauppa valikoimaamme ja vastaavasti kevät takkeja, retkeilyvaatteita ja varusteita ja shortseja saa enemmän myös myymälä valikoimastamme. Pidämme huolen desifioinnista ja siivouksesta jotta voimme tarjota turvallisen ja mukavan käynnin valmiustilan aikana. Mikäli myymälän aukioloajoista on kysyttävää tai kerkeäisit ostoksille arkisin ”juuri tasan viideksi”, soita myymälämme numeroon 010-6173 701 ja tiedustele onko mahdollista olla auki pidempään. Me voimme joustaa, kunhan vain henkilökunnan aikataulu sallii!

Aukioloajat näkyvät viereisessä palkissa vasemmalla, mikäli myymälässämme on poikkeus aukioloaikoja niistä kerrotaan täällä ja somessa!

Tee ostoksesi helposti verkkokauppamme kautta, voit myös tilata tuotteet myymäläämme. Tutustu koviin tarjouksiimme tästä https://www.salainenagentti.fi/kategoria/tarjoukset/

Salaisen Agentin Myymälä

Myymälä toimii Helsingin Herttoniemessä (Herttoniemenranta) osoitteessa Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki, puh.010-6173701.

Voit ottaa yhteyttä suoraan myymälään joko puhelimitse: 010-617 3701 tai sähköpostilla: shop@salainenagentti.fi. Voit tiedustella sähköpostitse esimerkiksi tuotteiden hyllymäärää, noutotilauksen statusta tai vastaavaa. Muissa tapauksissa, kuten tuotteiden varastotäydennyksiä, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistollemme, sähköpostiosoitteeseen agentti@salainenagentti.fi

Myymälä :ssä saat asianmukaista ja suoraviivaista asiakaspalvelua ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme, he pyrkivät ratkaisemaan toiveesi tehokkaasti ja nopeasti.

Valikoima myymälässä on puhtaasti tilan takia jonkun verran suppeampi kuin verkkokaupassamme. Suurin ero on, että varsinaisia kausituotteita emme ylläpidä myymälässämme sesongin ulkopuolella kuin mahdollisia pieniä määriä. Voit kuitenkin noutaa sieltä esimerkiksi shortseja myös talvella, mutta tämä vaatii noutotilauksen tekemistä etukäteen erikseen verkkokaupastamme, jotta voimme toimittaa haluamasi mallin, värin ja koon suoraan myymälään. Talvivarusteissa pätee sama asia kesäsesongin aikana.

Kun tutkit valikoimaamme verkossa ja päätät tulla myymälämme tutustumaan tuotteisiin paremmin, otathan huomioon sen, että jos katsot esimerkiksi maanantaina tuotteita ja päätät tulla vasta perjantaina ostoksille, haluamasi tuote on voinut loppua tässä välissä. Verkkokauppa päivittää reaaliaikaisesti kaikki tilaukset (tuotteen saldo pienenee heti kun maksu on suoritettu), joten kannattaa tarkastaa saatavuus ennen myymälään lähtöä. Kaikkia tuotteitamme voi myös tilata noutohakuna myymäläämme. Tuotteet maksetaan verkkokaupan kautta ja voit tulla noutamaan ne myymälästä, helppoa ja nopeaa toimintaa!

Parkkipaikkoja on runsaasti Hitsaajankadulla ja lähiympäristössä. Herttoniemen metroasemalta meille kävelee viidessä minuutissa ja Itäväylää pitkin pääsee usealla eri bussilla. Myymälämme sijaitsee Etolaa ja Halti Outlettia vastapäätä toisella puolella katua. Viereisessä liiketilassa Herttoniemenrannan Apteekki.

Tervetuloa!

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus