• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Morakniv Outdoor Kit Kirves ja Puukko Vihreä

Morakniv Outdoor Kit Kirves ja Puukko Vihreä, kunnon Mora 2000 -puukko kuvioidulla kahvalla, Camping Axe -eräkirves, muovituppi vyönsoljella ja nahkainen teräsuoja kirveelle, kaikki mitä erämies tarvitsee, valmistaja Morakniv – Ruotsi

Kaikenkattava paketti selviytymiseen ja eränikkarointiin komeassa lahjapaketissa!

86,00 €

Morakniv Outdoor Kit Kirves ja Puukko Vihreä, kunnon Mora 2000 -puukko kuvioidulla kahvalla, Camping Axe -eräkirves, muovituppi vyönsoljella ja nahkainen teräsuoja kirveelle, kaikki mitä erämies tarvitsee, valmistaja Morakniv – Ruotsi

Morakniv Outdoor Kit Kirves ja Puukko Vihreä

Mora osaa tehdä yksinkertaisia ja toimivia työkaluja, eikä tämä lahjapakettiin verhottu kombo poikkea trendistä. Kun mukaan laitetaan Moran parhaimpia eräveitsiä mallia 2000 ja kiitosta niittänyt Camping Axe -eräkirves, vaeltajalla on käytössään kaikki mitä eräilyn haasteisiin tarvitaan. Molemmilla työkaluilla on iloa askarrella ja tällä työkalupläjäyksellä vuolet sytykkeet ja saat nuotion syttymään, unohtamatta omien halkojen hakkaamista. Veitsen mukaan tulee pätevä perustuppi ja kirveelle teräsuoja. Tämä setin versio on maalattu Moran omalla vihreän sävyllä.

Mitat

Camping Axe -kirves:

Terän leikkaava pituus: 115 mm
Kokonaispituus: 322 mm
Terän paksuus: 6 mm
Terän kovuus: 52-54 HRC

Mora 2000 -eräveitsi:

Terän pituus: 109 mm
Kokonaisupituus: 220 mm
Terän paksuus: 2,5 mm
Terän kovuus: 56-58 HRC

Materiaali

Kahvat ovat lujaa Moran grippimateriaalia. joten ote ei luista. Erityisesti 2000-mallin eräpuukosta löytyvä kuvoitu kahva ansaitsee suitsutusta. Kirveksen teräs on huippulaadukasta Boron EN 100025-5 -terästä. Puukon terä Sandvik 12C27 -terästä. Tuotteella 2 vuoden valmistusvirhetakuu.

Muuta

Mora 2000-veitsen perinteistäkin perinteisempi vuolemiseen tarkoitettu profiili tekee eränikkaroinnista ja vaikkapa ruoanlaitosta helppoa matkan päällä. Se sopii pistokärkensä vuoksi ja erinomaisen grippinsä ansiosta myös metsästäjän tarpeisiin. Camping Axe -eräkirves on taas mestarillinen osoitus Moran viimeisen päälle hiotusta filosofiasta, jossa keveys, kestävyys ja tehokkuus on huomioitu. Komposiittikahva tekee työkalusta helpon käyttää, muttei lisää painoa. Mustattu terä on astetta kovempaa terästä, joka leikkaa puuta nätisti tarttumatta kiinni yhtä helposti kuin huokoisemmat kilpakumppaninsa. Kirves on myös tasapainotettu erinomaisesti.

– Valmistaja Morakniv, Ruotsi
– Camping Axe -eräkirves ja Mora 2000 -puukko lahjapakkauksessa
– Vihreät komposiittikahvat
– Lujaa Sandvik 12C27 ja Boron EN 10025-5 -terästä
– Mukana tuppi ja teräsuoja kirveelle
– Kahden vuoden valmistajan takuu