• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Sheriff Shield Sheriffi Velcromerkki

Sheriff Shield Sheriffi Velcromerkki, tarranauhallinen hihamerkki, amerikkalainen sheriffin merkki, 10 x 12 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc.

Tästä kunnon lainvalvojan merkki hihaan ja matkaan!

9,00 €

Sheriff Shield Sheriffi Velcromerkki, tarranauhallinen hihamerkki, amerikkalainen sheriffin merkki, 10 x 12 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc.

Sheriff Shield Sheriffi Velcromerkki

Tarranauhallisia hihamerkkejä on kaivattu ja nyt niitä olisi myös lainvalvojille! Perinteinen amerikkalainen maantiepoliisien ja sheriffiväen merkki on siellä hihassa tilanteessa kuin tilanteessa. Lakeuksien lainvalvojilla on tietynlainen legendaarinen status Jenkkilässä, mutta yleisestihän pikkukylien ja taajamien poliisit tunnetaan sheriffeinä edelleen. Tämä kyseinen merkki on kilven muotoinen ja siten hieman sikäläisiä maahanlaskujoukkojen ja/tai ratsuväen vanhempia tunnuksia jäljittelevä. Komeuden kruunaa toki keltaisen Sheriff-tekstin lisäksi se ikonin kultainen tähti. Materiaali on PVC-muovia, jonka taustalle on tikattu uros-/koukkupintainen tarranauha.

Koko

Läpimitta 10 x 12 cm..

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro reppu Medium Flektarn!

Jos jokin haluamasi velcromerkki malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – lisäät vain puuttuvan tuotteen ostoskoriin ja jätät sitten sähköpostiosoitteen ilmoitusta varten. Näin saat tietää heti kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kunhan teet tilauksen nopeasti ilmoituksen saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi merkin!

Tämän linkin kautta löydät kaikki tarranauhapohjaiset kangasmerkkimme!

– Valmistaja 101inc. Hollanti
– Tarranauhallinen merkki
– Pirullinen ankka teemana
– Punainen ankka, musta tausta
– Kestää säätä ja käyttöä
– Helppo kiinnittää kaikkiin tarranauhapaneeleihin

 

Saatat myös pitää...