• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

housut – todella laaja valikoima miesten ja naisten housuja. Housu valikoimamme koostuu pitkälti reisitaskuhousuista ja voimme valehtelematta sanoa että valikoimamme on yksi pohjoismaiden suurimmista. Malleja, värejä ja varsinkin eri kokoja löytyy runsaasti.

Reisitaskuhousut tai sivutaskuhousut ovat nyt tarjolla kaikille. Löydät housu valikoimastamme niin katkelahjehousut kuin työhousut unohtamatta vapaa-ajalla käytettäviä reisitaskuhousuja. Reisitaskuhousuja on useassa eri värissä niin yksivärisenä kuin maastokuvioituna.

Housu valikoimassamme on enemmistönä 100% puuvillasta valmistetut reisitaskuhousut, myös edullisempia polyester/puuvilla housuja löytyy jotenka kaikille vartalomalleille pitäisi löytyä sopivat housut.

Vaikka housu valikoimamme on valtava myös koko valikoimamme on valtava. Jos vain mahdollista niin pyrimme pitämään housu valikoimassamme kaikki mahdolliset koot aina pienimmästä XS-koosta jopa 7XL-kokoon saakka. Näin valikoimastamme löytyy niin lapsille kuin isokokoisille miehille ja naisille sopivat housut.

Housu valikoimaamme on helppo yhdistää joku takeistamme tai housuihin sopivat maiharit. Kumpaakin löytyy valikoimastamme runsaasti ja kuten yllä mainittu koko valikoiman laajuus pätee se myös maihareihimme. Kenkiä löytyy välillä 36-51 suoraan päävarastoltamme.

Löydät kultakin tuotekortilta reaaliaikaisen varastotilanteemme. Jos jokin koko mitä tarvitset on loppu lisää koko odotuslistalle ja tilaamme sen seuraavan lähetyksen kanssa. Tutustu valikoimaamme ja tilaa uudet housut tästä.

Näytetään tulokset 1–30 / 285