• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE 16kpl jäljellä

Dunderdon P3 Suorat Työhousut Harmaa

Dunderdon P3 Suorat Työhousut Harmaa, ikoninen työhousumalli, reisitaskuton, värinä tummanharmaa (steel), valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Erikoisväri jota ei ole enää tarjolla muualla kuin meillä!  POISTO MYYNNISSÄ

109,99 € 65,00 €

Tyhjennä valinta

Dunderdon P3 Suorat Työhousut Harmaa, Dunderdonin ikoninen työhousumalli, värinä tummanharmaa (steel), valmistaja Dunderdon – Ruotsi

Dunderdon P3 Suorat Työhousut Harmaa

Tässä klassisessa Dunderdonin P3-mallissa on suorat lahkeet, joissa ei ole reisitaskuja. Tämä on niitä todella harvoja suoria housuja joita pidämme varastossamme jatkuvasti, mutta tummanharmaata Steel-versiota ei ole aina saatavilla. Huhujen mukaan tätä väriä ei enää tehdä jokaisessa mallissa, joten varautukaa siihen, ettemme mekään sitä enää saa puhuttua varastoomme lisää! Jos muuten kaipaat reisitaskullisia työhousuja, niin ne löydät kattavasta Dunderdon-valikoimastamme!

Materiaali

Valmistettu 65% polyesteristä ja 35% puuvillasta. Pesuohjeena suosittelemme pesemään 30 -asteessa väärinpäin pari ensimmäistä kertaa.

Muuta

Housuissa on kaksi etu- ja takataskua. Takataskuissa painonapit, lahje ei kapene alaspäin. Tyylikkäät perushousut vapaa-aikaan ja juhliin. Housuissa on kaksi etu- ja takataskua. Takataskuissa painonapit, lahje ei kapene alaspäin. Tyylikkäät perushousut vapaa-aikaan ja juhliin. P3-housuissa on hyvä istuvuus, mutta noudata esimerkiksi farkkukokojasi tarkkaan. Jos käytät rentoja farkkuja, noudata niiden tuumakokoja ja jos käytät istuvia housuja, niin noudata toki niitä istuvien housujen mittoja. Täähän on aika selkeetä, mutta sanotaan se nyt silti!

Kokoja on tarjolla myymälässämme ja verkkokaupassamme runsaasti, lahjepituuksia on tässä mallissa tarjolla 4 kpl: 30″, 32″, 34″, 36″ ja vyötärön ympäryksiä: 30″ – 42″. Saatavana myös mustana, jos harmaa on loppu!

– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Klassinen P3-työmalli
– Tyylikkäät perushousut
– Erikoisväri: tummanharmaa / steel
– Legendaariset, valmistus lopetettu kesällä 2018
– Reisitaskuton malli

Saatat myös pitää...