• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

101inc Camel Bag Extreme Vesisäiliö 2L Musta

101inc Camel Bag Extreme Vesisäiliö 2L Vihreä, selkään reppumaisesti puettava vesisäiliö, tilavuus 2-2,5 litraa, irroitettava ja pestävä säiliö, valmistaja 101inc

Selkäreppumallinen vesisäiliö, joka kulkee mukana kaikkialla!

62,40 €

101inc Camel Bag Extreme Vesisäiliö 2L Musta, selkään reppumaisesti puettava vesisäiliö, tilavuus 2-2,5 litraa, irroitettava ja pestävä säiliö, valmistaja 101inc

101inc Camel Bag Extreme Vesisäiliö 2L Musta

Kunnon vesisäiliö repun sisälle tai selkään kruunaa nestehuollon retkellä. Jos liikutaan vielä rivakampaan tahtiin, niin sitten pitää olla kyllä kunnolla sitä vettäkin. Jopa 2,5 litrainen Camel Bag Extreme on oikein ahkeraan vedenkulutukseen tarkoitettu varuste, jonka kanssa selviää pidemmänkin etappivälin vesivarantojen välillä. Olkaremmit ja rintakiristys auttavat repun vetämisessä oikein tiukaksi ylle. Silloin vesivarannot eivät hölsky juostessa, eikä vesisäiliön kantaminen tunnu missään. Letku on helppo laittaa kiinni joko rintakiristysremmin alle tai vaikkapa erikseen ostettavalla karbiinihaalla haluamaasi paikkaan. Säiliö yhteensopiva tarpeeksi kookkaiden reppujen kanssa, joissa on vesisäiliön letkulle oma ulostulo, kuten esimerkiksi myymissämme Helikonin repuissa on.

Näissä juomarakoissa käytetään Microban-antibakteerista materiaalia säiliön seinissä ja sisusmateriaaleissa. Microban on uudenlainen antimikrobinen materiaali, joka estää bakteerikasvuston kiinnittymisen ja lisääntymisen juomarakon pinnoilla. Täältä saat lisätietoa siitä miten Microban toimii!

Koko

Mitat tyhjänä 19 x 46 x 2 cm.

Puhdistus

Tarpeen vaatiessa vesisäiliön rakon ja letkun voi irroittaa puhdistusta varten. Silloin kannattaa noudattaa normaalia maalaisjärkeä astian puhdistuksessa, eli käytetään mietoja pesuaineita ja huuhdellaan tehokkaasti lopuksi. Sitten kuivatetaan kunnolla ja roikutetaan vapaasti, kunnes varmasti kaikki neste on valunut pois ja kuivanut. Näin estetään homeen ja pöpöjen kasvu astian sisällä. Juomarakko on käsitelty Microban-teknologialla, joka ehkäisee haitallisten mikrobien ja eliöiden kasvua astian sisällä.

Täyttö

Säiliön vetoisuus on täysin täyteen ahdettuna 2,5 litraa, mutta luonnonlähteistä suhteellisen rivakasti täytettynä tilavuus jää johonkin 2-2,5 litran väliltä, sillä rakkoa on vaikeampi täyttää kuin hanasta. Toisaalta säiliön upottaminen kokonaan veden allekaan ei ole ongelma, ainakaan helteillä, sillä neopreenikangas kuivaa nopeasti, eikä reppu ole liikkeessä kovinkaan kauaa märkä. Juomarakon korkki on jykevä kierrettävä versio, joka taatusti pysyy kiinni. Säiliön materiaali on veden säilyttämiseen soveltuvaa hieman venyvää kumimateriaalia, joka ei jätä veteen makuja.

Muuta

Reppu on suunniteltu taktinen kenttäkäyttö edellä, joten laukun alaosassa on MOLLE-soljitus esimerkiksi lisätaskujen kiinnitystä varten. Olkaremmeissä on kestävä muovilenkit joko juomasuuttimen lepuuttamista tai työkalujen ripustamista varten. Repussa on myös kantokahvat sekä päällä että yläosassa, joten täyttäminen taikka kantaminen käyvät suhteelisen kätevästi.

Kasaamassa reissuvarusteita luksus edellä? Tutustu tästä käytännölliseen kokoontaitettavaan kenttävuoteeseen!

– Valmistaja 101 Inc.
– Kookas selkään puettava vesisäiliö
– Musta
– Kiristykset olkahihnojen ja rintaremmin avulla
– Yhteensopiva vesisäiliön vetävien reppujen kanssa
– Irroitettava vesirakko ja juomaletku
– Tilavuus jopa 2,5 litraa
– Nopeasti kuivavaa neopreeniä

Saatat myös pitää...