• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
5kpl jäljellä

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla ACU Digicamo

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla ACU Digicamo, digitaalinen aavikkomaastokuviointi, pakkautuu pieneen tilaan, monikäyttöinen, ulkoiluun, yksiaukkoinen huppu softaajalle tai talviurheiluun, valmistaja 101inc

14,00 €

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla ACU Digicamo, digitaalinen aavikkomaastokuviointi, yksiaukkoinen suojahuppu, puuvillaa, yksinkertainen ja toimiva, oivallinen talviurheiluun tai vaikkapa softaamiseen!

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla ACU Digicamo

Tämä perusmallinen puuvillainen suojahuppu soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan hyvää ja kevyttä suojaa. 3-reikäisestä ohuesta perusmallisesta suojahupusta poiketen tämä malli ei juurikaan veny käytössä, mutta suojaa sitäkin paremmin ja istuu tukevammin paikallaan eli ei ala lörpöttämään käytössä edes märkänä. Tässä mallissa on todella jämäkkä silmäaukko, jonka reunat on asianmukaisesti vahvistettu. Hupun maastokuvion nimitys tulee sanoista “Army Combat Uniform Digital Camoflage” joka on tällä kertaa AU eli “arid urban” -mallia. Nimensä mukaan kuviointi pätee parhaiten kuivassa ja rakennetussa aavikkomaastossa.

Materiaali

Tämä huppu on valmistettu 100% puuvillasta. Materiaali on pehmeää, mutta samalla jämäkkää, joten se antaa todella hyvän käyttömukavuuden ja hengittävyyden. Mikä tärkeintä, tämä huppu on erittäin ihoystävällinen, kevyt ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.

Muuta

Pesu puuvillan tavoin mielellään maksimissaan 40 asteessa. Printti on itsessään laadukkaasti painettu hupun puuvillaan, mutta mikäli sitä haluaa suojata haalistumiselta, kannattaa kääntää huppu ylösalaisen pesun ajaksi.

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia suojahuppujamme!

– Armeijamallinen suojahuppu
– ACU Digicamo eli digitaalinen aavikkomaastokuviointi
– Yksiaukkoinen
– Puuvillaa
– Tukeva yllä
– Menee erittäin pieneen tilaan

Saatat myös pitää...