• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

101inc Desert Fox Taittoveitsi Coyote

101inc Desert Fox Taittoveitsi Coyote, sileäreunainen kaarevateräinen taittoveitsi, kestävä aavikkoväritetty komposiittikahva, mustattu terä, erinomainen perusveitsi isompaankin hommaan, valmistaja 101inc

Kaarevateräinen taktinen taittoveitsi aavikkoväritetyllä kahvalla!

26,00 €

101inc Desert Fox Taittoveitsi Coyote, sileäreunainen kaarevateräinen taittoveitsi, kestävä aavikkoväritetty komposiittikahva, mustattu terä, erinomainen perusveitsi isompaankin hommaan, valmistaja 101inc

101inc Desert Fox Taittoveitsi Coyote

Taktisen veitsivalmistaja 101inc.:in uutuusmallistoon kuuluva Desert Fox on näppärä kaarevateräinen taittoveitsi, joka käy sekä pieneen nikkarointiin, erämatkaajan käyttöön ja jokapäiväiseksi mukana kulkevaksi työkaluksi, esimerkiksi astetta rankempiin varastotöihin tai yleistyökaluksi autoon/ hansikaslokeroon. Tämä versio perinteisestä taktisesta taittoveitsestä on tehty kaarevalla terällä, joten niin vuoleminen kuin pakkausmateriaalien availu ja paketointipantojen silpominen käyvät kätevästi! Kaareva terä ei ole ehkä peruskäytössä yhtä looginen kuin suorateräinen serkkunsa, mutta erilaisten työntävien ja keinuvien leikkausliikkeiden tekeminen on tukevampaa pitkän leikkaavan reunan avulla.

Koko ja mitat

Veitsen kokonaispituus auki on noin 19,8 cm, joten kyseessä keskikokoinen taittoveitsi.  Terän leikkaavan osuuden pituus on noin 8,5 cm. Terä on 2-3 mm paksu ja painoa veitselle kertyy 133 grammaa.

Materiaali

Veitsen terä on lujaa 420HC-terästä. Kahva puolestaan niin ikään tunnettua ja lujaa G10-komposiittia. Veitsessä on metallinen kiinnitysklipsi, läpivienti ranneremmille ja takalukittuva kieli, joka pitää avatun terän paikallaan rungon sisältä.

Muuta

Veitsen terä lukittuu tukevasti avatessa ja lukitus avataan kahvan sisäpuolella sijaitsevasta kielestä. Irtoava taskuklipsi on mahdollista asentaa eri asentoihin käyttötarkoitukseen soveltuvasti, ja se tekee veitsestä myös molempikätisen. Paketointien avaaminen tai tarkka vuoleminen paljon näppärämpää, sillä tämän veitsen kahva mahdollistaa peukalon tukemisen veitsen hamaralle terään kuuluvan pyöreän tuen ansiosta. Veitsen rakenne ja kahvan osat ovat ruuvein kiinni, joten ne voi tarpeen vaatiessa puhdistaa tai vaihtaa. Katso veitsen ominaisuuksia esittelevät tuotekuvat läpi tuosta vierestä!

– Valmistaja 101inc
– Monipuolinen taktinen taittoveitsi
– Kestävä aavikkoväritetty komposiittikahva
– Terästä
Mustateräinen
– Irroitettava klipsikiinnitys