• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

101inc Tactical Belt Vyö Coyote

101inc Tactical Belt Vyö Coyote, vahvaa nylonkudosta, tukevasti pitävä metallisolki, aavikkotyylin vaalea ”coyote”-väri, taatusti kestävät materiaalit, valmistaja 101inc.

Mahtava aavikonvaalea taktinen vyö työkalusoljella!

38,00 €

101inc Tactical Belt Vyö Coyote, vahvaa nylonkudosta, tukevasti pitävä metallisolki, aavikkotyylin vaalea ”coyote”-väri, taatusti kestävät materiaalit, valmistaja 101inc.

101inc Tactical Belt Vyö Coyote

Tämä jämäkkärakenteinen ja metallisolkinen nylonvyö on ollut erittäin suosittu Agentin asiakkaiden keskuudessa. Vyössä viedään myös sitä mahtavaa sotilastason kestävyyttä arkikäyttöisen näppärään muotoon. Vyössä on samalla leveyttä myös ammattilaiskäyttöön, kuten vartijoiden tai järjestyksenvalvojien varustetaskuja varten. Kätevä kiipeilyvöiden tyylinen metallilenkki on mahtava lisä työkaluja tai avainlenkkejä varten, mutta se saa myös piiloon oman tarranauhasulun taakse, jottei se olisi tyhjänä tiellä. Saatavana useassa eri värissä!

Materiaali

Vyön materiaali on 100% vahvaa sotilastason nylonia ja soljet terästä.

Paino

Materiaaliensa runsaudesta ja rakenteensa vankkuudestaan huolimatta on kevyt kantaa. Painoa vyölle kertyy vain noin 220 grammaa.

Mitat

Vyö on maksimissaan 122cm pitkä ja mukavasti se pysyy 85-115cm vyötäröiden päällä. Vyö on 4,5 cm leveä. Sopii siis myös yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä lisätarviketaskuja sun muita koteloita sekä kiinnikkeitä ajatellen.

Muuta

Yhdistä tämä vyö mihin tahansa taktisiin housuihin ja muihin housu- tai shortsimalleihimme. Tuosta lisäsoljesta huolimatta vyötä ei saa käyttää kiipeilyvyönä tai LSE (Logistics Support Equipment) -hommissa.

– Valmistaja 101inc.
– Taktinen nylonvyö
– Helppo säätää
– Väri vaalea ”coyote”
Teräksinen solki
– Todella jämäkkä rakenne
– Kestävät materiaalit