• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 10kpl jäljellä

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä

Aidot M65 housut käytetyt Vihreä, American G.I (Government Issue) Field Pants, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, hyväkuntoisia. Saatavana koot: S/regular ja S/short (lyhytlahje, noin 30″)

78,00 €

Tyhjennä valinta

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä, American G.I (Government Issue) Field Pants, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä

Aidot jenkkiarmeijan M-51 -kenttähousut.. Maailman vahvinta kangasta? Hyvin mahdollista. Nämä käytetyt housut ovat edelleen ihan järjenvastaisen hyvässä kunnossa. Niitä on tarjolla hyvin pieni lajitelma, joten olkaapa nopeita tai jäätte ilman!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 50% nylonista ja 50% puuvillasta. Kyseinen materiaaliyhdistelmä on erittäin jämäkkä ja kestävä. Housut on käytetyt, mutta kaikin puolin todella hyvässä jamassa. Uusiin verrattuna ainoa ero on vähän vaihteleva väritys.

Muuta

Housussa on kuusi (6) taskua. Jokaisen taskun läppä suljetaan nepparilla. Taskut sijaitsevat edessä, takamuksessa ja reisissä. Vyötärömittaa voidaan kiristää tai löysätä housun ulkopuolella olevien kiristysremmien avulla. Housuun sopivan vyön maksimileveys on 35mm. Housuihin on myös mahdollista asentaa lämpövuori napeilla. Tästä syystä housu on erittäin väljä.
Lahkeensuista löytyy kiristysremmit. Lahjepituus on tässä koossa lyhyt, eli n.  67 cm, mutta se ei haittaa, sillä haaroväli on näissä housuissa todella matalalla. Kuvien malli käyttää reisareina normaalisti lahkeiltaan noin 82-84cm (+-32″) pitkiä kokoja.

Aitojen amerikkalaisten kenttähousumallien erot

Meillä aiemmin saman nimen alla on ollut tarjolla sekä M51 että M65 kenttähousuja, joissa on täysin identtinen leikkaus. Eroja mallien välillä ovat M51-mallin aavistuksen väljempi istuvuus ja vyötäröllä olevat lisävarustenapit. Väljyys johtuu housuihin kuuluneen lämpövuoren jättämisellä pois meillä myynnissä olevista housuista. Lämpövuoren kiinnitysnapit kuitenkin ovat paikallaan housujen vyötärön sisäpuolella.

Nyt tässä tuotekortissa kyseessä olevan vanhemman M51:n malli on arvatenkin peräisin vuodelta 1951, jonka johdosta housuja käytettiin ahkerasti mm. Korean sodassa. M51:n tuotanto armeijalle lopetettiin sellaisenaan 60-luvun loppuun mennessä.

Huomatkaa nyt arvon immeiset, että housut ovat käytettyinä vaihtelevan näköisiä, mutta kuitenkin yhtäläisen hyväkuntoisia. Väritys vaihtelee ja kuluneet kohdat sijaitsevat housuissa eri paikoissa. Kestävyys ja laatu on kuitenkin kaikissa kohdallaan. Rikkinäistä housuja ei ole tarjolla!

Koko:

Vyötärö – kiristettävä – max. 82 cm (32″) min. 77,5 cm (31″) Nappia voi siirtää jonkin verran tämän lisäksi!
Lahkeen pituus S -mallissa 80 cm (32″) – S/Short -mallissa 75 cm 30″

Tutustu Helikon M65 kenttähousu vihreään tästä!

 

– Tuote on käytetty
Aidot amerikkalaiset kenttähousut
– OD Green, vaalean vihreät
– Paljon taskuja
– Kestää isältä pojalle
– Harvinaista tavaraa!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus