facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
34 %
Säästä 33,00 €
ALENNUKSESSA
34 %
Säästä 33,00 €
ALENNUKSESSA
34 %
Jopa 33,00 €

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä

98,00  65,00 

0 out of 5

Aidot M65 housut käytetyt Vihreä, American G.I (Government Issue) Field Pants, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, hyväkuntoisia

Poista

Kuvaus

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä, American G.I (Government Issue) Field Pants, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut

Aidot M65 Housut Käytetyt Vihreä

Aidot jenkkiarmeijan M-51 -kenttähousut.. Maailman vahvinta kangasta? Hyvin mahdollista. Nämä käytetyt housut ovat edelleen ihan järjenvastaisen hyvässä kunnossa. Niitä on tarjolla hyvin pieni lajitelma, joten olkaapa nopeita tai jäätte ilman!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 50% nylonista ja 50% puuvillasta. Kyseinen materiaaliyhdistelmä on erittäin jämäkkä ja kestävä. Housut on käytetyt, mutta kaikin puolin todella hyvässä jamassa. Uusiin verrattuna ainoa ero on vähän vaihteleva väritys.

Muuta

Housussa on kuusi (6) taskua. Jokaisen taskun läppä suljetaan nepparilla. Taskut sijaitsevat edessä, takamuksessa ja reisissä. Vyötärömittaa voidaan kiristää tai löysätä housun ulkopuolella olevien kiristysremmien avulla. Housuun sopivan vyön maksimileveys on 35mm. Housuihin on myös mahdollista asentaa lämpövuori napeilla. Tästä syystä housu on erittäin väljä.
Lahkeensuista löytyy kiristysremmit. Lahjepituus on tässä koossa lyhyt, eli n.  67 cm, mutta se ei haittaa, sillä haaroväli on näissä housuissa todella matalalla. Kuvien malli käyttää reisareina normaalisti lahkeiltaan noin 82-84cm (+-32″) pitkiä kokoja.

Aitojen amerikkalaisten kenttähousumallien erot

Meillä aiemmin saman nimen alla on ollut tarjolla sekä M51 että M65 kenttähousuja, joissa on täysin identtinen leikkaus. Eroja mallien välillä ovat M51-mallin aavistuksen väljempi istuvuus ja vyötäröllä olevat lisävarustenapit. Väljyys johtuu housuihin kuuluneen lämpövuoren jättämisellä pois meillä myynnissä olevista housuista. Lämpövuoren kiinnitysnapit kuitenkin ovat paikallaan housujen vyötärön sisäpuolella.

Nyt tässä tuotekortissa kyseessä olevan vanhemman M51:n malli on arvatenkin peräisin vuodelta 1951, jonka johdosta housuja käytettiin ahkerasti mm. Korean sodassa. M51:n tuotanto armeijalle lopetettiin sellaisenaan 60-luvun loppuun mennessä.

Huomatkaa nyt arvon immeiset, että housut ovat käytettyinä vaihtelevan näköisiä, mutta kuitenkin yhtäläisen hyväkuntoisia. Väritys vaihtelee ja kuluneet kohdat sijaitsevat housuissa eri paikoissa. Kestävyys ja laatu on kuitenkin kaikissa kohdallaan. Rikkinäistä housuja ei ole tarjolla!

Koko:

Vyötärö – kiristettävä – max. 82 cm (32″) min. 77,5 cm (31″) Nappia voi siirtää jonkin verran tämän lisäksi!
Lahkeen pituus S -mallissa 80 cm (32″) – S/Short -mallissa 75 cm 30″

Tutustu Helikon M65 kenttähousu vihreään tästä!

 

– Tuote on käytetty
– Aidot amerikkalaiset kenttähousut
– OD Green, vaalean vihreät
– Paljon taskuja
– Kestää isältä pojalle
– Harvinaista tavaraa!

Lisätiedot

Koko

S, S/SHORT

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä