• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
19kpl jäljellä

Amerikkalainen Kypäränalushattu Vihreä

Amerikkalainen Kypäränalushattu Vihreä, tarranauhakiinnitys, useita kokoja, erittäin kestävät materiaalit, parhaimmillaan kypärän alla, mutta pitää lämpimänä muutenkin, valmistaja Rothco – USA

Nyt kunnon sotilastason päähine talvikäyttöön!

35,00 €

Tyhjennä valinta

Amerikkalainen Kypäränalushattu Vihreä, kuin karvalakki, tarranauhakiinnitys, useita kokoja, erittäin kestävät materiaalit, parhaimmillaan kypärän alla, mutta pitää lämpimänä muutenkin, amerikkalaista armeijaylijäämää

Amerikkalainen Kypäränalushattu Vihreä

Kunnon kypärän alle kunnon hattu! Alunperin amerikkalaisille panssarikuljettajille ja panssarimiehistöille väsätty talvilakki on tiivisti kupolin ympärille kietoutuva päähine, joka mahtuu käytettäväksi erinomaisesti kypärien kanssa.

Materiaali

Aivan tarkkaa tietoa ei ole, mutta näppituntumalta veikkaamme jonkinlaista puuvillapolyester- tai puuvillanylon-sekoitetta.

Koot

Armeijatyyliin lakeissa on numerosta 7 alkava kokoskaala. 7 on yleisesti noin kokoa 56-57 vastaava. 7 1/4 noin 58 ja niin edelleen.

S = 7, M = 7 1/4 ja L = 7 1/2

Muuta

Päähineessä on pitkä ja leveä tarranauhakiinnitys, joten sen saa erittäin tiiviisti kiinni päähän. Tämä on tietenkin erittäin hyvä juttu tuulisissa olosuhteissa, erilaisia ajoneuvoja kuljettaessa ja muutenkin paljon liikuttaessa. Eikä muuten maksa paljoa! Armeijalaatua kuitenkin!

Täältä löydät muut armeijavarusteemme!

– Valmistettu Yhdysvaltojen armeijalle
– Vihreä kypäränalushattu
– Puuvillasekoitetta
– Istuvat koot
– Iso tarranauhakiinnitys
– Todella mukava myös kypärän alla!