• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Amerikkalainen Nahkavyö Musta

Amerikkalainen Nahkavyö Musta, aitoa nahkaa, tukeva metallisolki, 4 cm leveä, laadukas kaikin puolin, valmistettu Yhdysvalloissa, valmistaja tuntematon

32,00 €

Tyhjennä valinta

Amerikkalainen Nahkavyö Musta, perinteinen leveä amerikkalainen nahkavyömalli, aitoa nahkaa, valmistettu Yhdysvalloissa, valmistaja Fostex

Amerikkalainen Nahkavyö Musta

Kunnon rehellinen nahkavyö farkkujen tai työhousujen kaveriksi? Miksei juhlahousujenkin? No, tässäpä olisi oiva 4 cm leveä musta nahkavyö. Valmistettu laadukkaista materiaaleista ja rakenteeltaan taatusti pitkään arkikäyttöä kestävä. Mitat kuvaavat suunnilleen omaa vyötärömittaasi, joten mittaa vanha vyösi sen kiinnityskohdan mukaan eli siinä kohdasta mihin solki menee kiinni ja valitse valikosta suunnilleen sopivin mitta sen mukaan. Muista, että koot ovat reiluja! Älä turhaan ota liian pitkää vyötä, ettei mene hulahula-vanteiluksi.

Mitat

Nahkavyön leveys on pauttiarallaa 4 cm. Valitse sopiva koko itsellesi vaihtoehdoista 105, 115 ja 125cm.

Tuo koko on niin sanottu “käyttäjän vyötärömitta” eli ajattele, että tuo vyön mitta olisi suunnilleen se, millä kireydellä tahdot vyötä pitää.

  • 105cm vyö on pituudeltaan 120cm ja 115cm noin 130cm.
  • 125cm vyö on oikeasti 140cm pitkä, joten reikiä saa tehtyä suuntaan sekä toiseen runsaasti lisää!

Muuta

Vyön solki on siisti, kevyesti kiiltävä alumiinisen värinen. Vyö suljetaan yhdellä jämäkällä piikillä. Vyö on toki lyhennettävissä kotikonstein, mikäli sen pituus on muutoin ylitsepääsemättömän pitkä. Tämä vyö on astetta pidemmän mallinen, aitoon Amerikan tyyliin!

Miten ois kunnon housut vyön kaveriksi? Tilaa tästä kestävät Helikon Urban Tactical Housut!

– Valmistaja Fostex
– Valmistettu USA:ssa
– Leveys 4 cm
– Musta
– 100% aitoa nahkaa
– Laadukas perusvyö

Saatat myös pitää...