• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New3kpl jäljellä

Arctica Polar Fleecetakki Punainen

Arctica Polar Fleecetakki Punainen, lämmin ja kevyt fleecehuppari/takki, fleecepintakangas kestävää onttokuituista polyfleeceä, vahvistetut kohdat hupussa, hihoissa ja hartioissa micro-ripstopia, suojaava ja lämmin vuorattu huppu, kaksi reilua vetoketjullista etutaskua, valmistaja Vintage Industries

Kirkkaanvärinen fleecetakki vahvistetulla kankaalla ja lämpimällä hupulla!

75,00 €

Tyhjennä valinta

Arctica Polar Fleecetakki Punainen, lämmin ja kevyt fleecehuppari, fleecepintakangas kestävää onttokuituista polyfleeceä, vahvistetut kohdat hupussa, hihoissa ja hartioissa micro-ripstopia, suojaava ja lämmin vuorattu huppu, valmistaja Vintage Industries

Arctica Polar Fleecetakki Punainen

Kevyiden takkien mallistoomme saapuu nyt erinomainen ja edullinen Arctica Polarfleecetakki/huppari, joka on pehmeä ja lämmin, sekä kulutusta vastaan vahvistettu fleecetakki/paksu huppari.  Näin takki sopii erinomaisesti luonnossa liikkuvalle, eräilijälle ja yleisesti vain pieneen tilaan pakkautuvaa lämpöpaitaa haluavalle. Parhaimmillaan tämänkalainen fleece on yhteensopivan ja hengittävän softshellin kanssa, jos keli kääntyy sateiseksi tai talviseksi. Näin kamppeet pysyvät kuivana ja ainahan kuoritakin voi riisua, jos tulee kuuma.

Materiaali

Kuorikangas 100% polyesteriä. Pehmetä osat onttokuituista polyester fleeceä ja loput micro ripstop -polyesteriä.

Muuta

Arctica Fleecetakissa/paksussa hupparissa on 2 reilunkokoista vetoketjulla varustettua etutaskua, joten mukaan saa isompaakin varustetta tai esimerkiksi eväät ja vesipullon. Säänpitävyyttä tehostavat hiukan kavennetut hihansuut. Hupussa sekä helmassa on molemmissa kunnon kiristykset, jotta tuuli ei pääse yllättämään!

Fleece sopii erinomaisesti säätäpitävän softshellin kaveriksi. Kaikki säätäpitävät takkimme taktisista tavallisiin siviilivarusteisiin löydät täältä!

– Valmistajana Vintage Industries
Lämmin fleecetakki/paksu huppari
– Punainen
– Kevyt ja kompaktiin kokoon pakattava
– Kunnon huppu vuorella

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus