• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
1kpl jäljellä

Base Korkeakauluksinen Huppari Woodland Camo

Base Korkeakauluksinen Huppari Woodland Camo, tuhti kangas, paksu vetoketju, etutaskut, klassinen metsämaastokuviointi, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Vintage Industries

Metsäisesti maastokuvioitu ja tuhdista kankaasta tehty huppari!

95,00 €

Tyhjennä valinta

Base Korkeakauluksinen Huppari Woodland Camo, tuhti kangas, paksu vetoketju, etutaskut, klassinen metsämaastokuviointi, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Vintage Industries

Base Korkeakauluksinen Huppari Woodland Camo

Hupparissa on etumuksessaan kaksi taskua. Hihansuut ja vyötärön seutu vahvistettu leveällä resorilla. Istuu päälle mukavasti ja tukevasti. Korkea kaulus on aidosti yksi hupparin tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta mukavasti, erinomainen takin allakin siis. Huppu on kookas ja lämmin. Vetoketju on yläpäästään suojattu kangashupulla ja -taustalla, joten se ei tartu niin helposti partaan tai leukaan. Tämä metsämaastokuvioitu versio on ollut erityisesti metsästävän väen mieleen!

Materiaali

Valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista, koska joskus pelkkä puuvilla ei vain riitä! Metallivetoketju. Kestävää ja tuhtia kangasta. Ei ole kuunaan tullut vastaan hupparia näin hyvällä hinta-laatusuhteella.

Koot

Base Huppari  on istuvuudeltaan normaali eikä slim-fit tai pussimaisen ylileveä. Kokoja saatavana todella poikkeuksellisen hyvin: M – XXL. Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään M-kokoa, mutta S-kokokin mahtuisi, mikäli timmimpää hupparia tarvitaan. Lisää noin 5kg/5cm per koko, jos tarvitset isompaa hupparia. Näin ollen esimerkiksi XL huppari olisi passeli noin 190cm/90kg kaverille ja XXL koko taas 195kg/95-100kg jässikälle.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Tätä hupparia on saatavana useassa värissä, jotka löydät täältä! Katso kunkin hupparin omalta tuotekortilta tämän hetken saatavuus verkkokaupastamme ja myymälästämme.

– Valmistaja Vintage Industries
– Normaali mitoitus
– Perinteinen Woodland Camo -maastokuviointi
Korkea kaulus
– Tilava huppu
– 80% puuvillaa, 20% polyesteriä
– Laadukas metallivetoketju