• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 3kpl jäljelläSuositeltu

Beeston Kevyttoppatakki Vihreä

Beeston Kevyttoppatakki Vihreä, ”Beeston Light Winter jacket”, kevyttoppatakki, tuultapitävä kuori, kevyt ja lämmin yllä, valmistaja Vintage Industries

Näppärä kevyttoppa pienellä M65-mausteella!

174,00 € 128,00 €

Tyhjennä valinta

Beeston Kevyttoppatakki Vihreä, ”Beeston Light Winter Jacket”, kevyttoppatakki, tuultapitävä kuori, kevyt ja lämmin yllä, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Beeston Kevyttoppatakki Vihreä

Tästä loistava kevyesti topattu takki talven tuiskuun ja tuiverrukseen. Hieman pilottitakin oloinen Beeston on lämmin ja miellyttävän runsas päällä, muttei kevyttopattujen takkien filosofian mukaan kuitenkaan liian muhkea tai ahdistava. Pintamateriaali pitää erinomaisesti tuulta ja tiiviin nylonrakenteensa ansiosta myös auttavasti vettä sekä loskaa. Hihansuissa Beeston on varustettu joustavilla resoreilla, jotka huolehtivat ettei takin sisään käy lumipyry tai kylmä ilma.

Materiaali

Nylonista tehty pintakuosi, jonka vuoksi takki tosiaan hylkii vettä jonkin verran. Lämmin ja tiivis nylonvuori pitää lämmön kehossa kiinni. Toppaus 100% polyesteriä.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään M-koko. Aavistuksen Slimfit istuvuus, joten mikäli käytät normaalisti M-kokoa, mutta haluaisit alle myös vaikka villapaidan, niin huomioi se ottamalla yksi koko isompi takki.

Muuta

Taskuja Beestonissa on ulkopuolella kokonaista neljä kappaletta: kaksi avonaista etustaskua ja napitettavat rintataskut molemmin puolin. Sisäpuolella on yksi vetoketjullinen povitasku ja erityinen mediatasku puhelimelle tai vastaavankokoiselle laitteelle. Kauluksen saa nostettua kunnolla pystyyn, mikäli oikein tuulla posottaa. Etuvetoketju on suojattu sivuilta paksulla kankaalla ja etuvetoketjun saa piiloon napitettavan myrskyläpän alle.

Jos jokin haluamasi koko takista on loppunut, voit joko tilata sen jälkitoimituksen tai sitten voit lisätä haluamasi koon odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi heti kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen voit tilauksen nopeasti verkkokauppamme kautt, jotta sat varmasti haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla (uusimpina myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyesti topattu talvitakki
– Kerroksittain topattu ja lämpötiivis rakenne
– Korkea kaulus
– Resorihihat
– Lämmin ja laadukkaasti toteutettu

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!