ALE 5kpl jäljellä

Bergschuhe Vuoristojääkärin Varsikengät Musta

Bergschuhe Vuoristojääkärin Varsikengät Musta, Saksan armeijan erikoisjoukkojen kenkänmallin uusiotuotantoa, kestävää huipputeknologiaa, taktinen varsikenkä, Military-mallistoa, valmistaja Brandit – Saksa

Erittäin hyvä halvempi versio Haixin KSK3000-kengästä!

 

120,00 € 99,00 €

Tyhjennä valinta

Bergschuhe Vuoristojääkärin Varsikengät Musta, Saksan armeijan erikoisjoukkojen kenkänmallin uusiotuotantoa, kestävää huipputeknologiaa, taktinen varsikenkä, Military-mallistoa, valmistaja Brandit – Saksa

Bergschuhe Vuoristojääkärin Varsikengät Musta

Tämä huomattavasti huokeampi kenkämalli on uudelleentuotantoversio suurta suosiota nauttivasta legendaarisesta Haix KSK3000 varsikenkämallista, joka puolestaan on mm. Saksan armeijan erikoisjoukkojen ja laskuvarjojääkärien aktiivikäytössä. Esteettisesti hyvin samannäköinen versio on toki halvemmista materiaaleista tehty, mutta koettu kenttäolosuhteissa erittäin päteväksi vaihtoehdoksi, jos budjetti anna myöten siihen aitoon ja alkuperäiseen.

Materiaalit

Luonnostaan vedenpitävää ja vettähylkivää nahkaa, jota kannattaa hoitaa lankeilla ynnä muilla hyvillä nahanhoitoaineilla. Vuoren materiaaleina 90% polyesteriä, 10% puuvillaa ja eristyksestä huolehtii Branditin melkein jokaisessa kenkämallissa pystyvä Thinsulate-teknologia. Muovinen rakennepohja kestää vääntöä ja alapuolelta tulevia iskuja hyvin.

Pohjallinen

Vaihdettava pohjallinen, joka kannattaa vaihtaa muutaman kuukauden välein hygieniasyistä tai hommaat suoraan toiset pohjalliset ja vaihtelet niitä vaikka viikottain, jotta pohjalliset kerkeävät kuivamaan, eivätkä ala elämään omassa mikrokosmoksessaan. Kumi/PU pohja suunniteltu urbaaniin ympäristöön ja sekamaastoon.

Koot & mitat

Varren korkeus 18 cm, koossa 46. Noudattaa normaalikokoja suomalaisten astetta leveämpien jalkojen kanssa. Itse käytän Haixeissa kokoja 46, jos kyseessä on tämäntyylinen massiivinen nahkakenkämalli, kuten P3, KSK3000 tai P9 ja sama pätee näissä Bergschuheissakin.

Muuta

Kenkien 8-reikäinen kiristysmenetelmä perustuu eteenpäin tapahtuvaan joustoon ja kiristykseen metallisten kiristyslenkkien avulla. Erityisesti suojattu rakenne kantapään ja varpaiden kohtalta. Astetta korkeampi kieli pitää etupuolelta sinkoutuvat roskat poissa kengän sisältä ja pehmustettu varsi tukee nilkkaa kivisessäkin maastossa. Pohjassa on ihan OK pito, mutta emme suosittele kovin liukkaille suuntaamista ilman nastoja. Hei, kaikkea ei voi saada alle satasella!

Tutustu Englannin armeijan käyttämään aitoon Haix-malliin tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
Taktiset varsikengät
– Musta
– Nahkaa
– Hyvä lämmöneristys
– Kaupunki-/ sekamaastopohja
– Saksan armeijan kenkämallin uusiotuotantoa