• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 4kpl jäljellä

Black Rock Takki Musta Huppu

Black Rock Takki Musta Huppu, irroitettavalla huppariosalla, rock-henkinen, keinonahkatakki, valmistaja Brandit – Saksa

Katso alla olevasta koko alasvetovalikosta tarjolla olevat koot!

199,90 € 128,00 €

Tyhjennä valinta

Black Rock Takki Musta Huppu, irroitettavalla huppariosalla, hieno modulaarinen nahkatakki hupulla, valmistaja Brandit – Saksa

Black Rock Takki Musta Huppu

Jo klassikoksi noussut Black Rock -takki on hupullinen vintage-henkinen takki vanhojen rottatakkien tyylillä. Vaikka takki on tekonahkaa, on se silti erinomaisen laadukas ja mukava yllä. Takin erityisominaisuutena tulee esitellä vetoketjuin irroitettava sisätakki, jonka mukana irtoaa myös huppu. Näin yksi takki muuttuu moneksi.

Materiaali

Polyuretaanitekonahkaa. Irroitettava sisätakki huppuineen 100% puuvillaa.

Muuta

Seuraa tietoa taskuista! Black Rockin taskut vetävät kaiken tarvittavat nuoren ihmisen arsenaalista, eli paljon tavaraa menee vetoketjullisiin sivutaskuihin, rintataskuun ja kahteen povitaskuun. Takki on kevyesti kulutettu. Kyynärpäitä suojaa tuplakangas. Olkapäillä paikat poleteille. Black Rock takkia on saatavana kahdella eri hupun värillä musta tai harmaa huppu muuten sama takin väri eli musta.

Koot

Saatavana koot: S – XXL. Mitoitus on aavistuksen väljä, jotenka riippuen minkälaisen istuvuuden haluaa tässä takissa suosittelemme tilaamaan joko normaalisti käyttämäsi koon tai jopa yhden koon pienemmän. Jos olet epävarma koosta tilaa aina kaksi eri kokoa ja palauta se epäsopivampi koko!

Tutustu Black Rockin harmaahupulliseen versioon täältä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Kaksiosainen takki
– Irroitettava huppariosa
– Musta
– Polettipaikat
– Tuplakangas kyynärpäissä

 

Saatat myös pitää...