• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 11kpl jäljelläSuositeltu

Booty Camp Alushousut Vihreä

Booty Camp Alushousut Vihreä, printilliset, joustavat, normaalimitoitus, asennetta yli sallittujen rajojen. Katso mikä valikoima Naisten Alushousuja meiltä löytyy!

Poistossa!

 

16,91 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , Brand:

Booty Camp Alushousut Vihreä, printillinen kangas “Booty Camp”-tekstillä, mukavat, vartaloa myötäilevä materiaali

Booty Camp Alushousut Vihreä

Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee “Booty Camp”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan: Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.

Materiaali

Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.

Muuta

Booty Camp -alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli pinkcamona ja woodland camona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty, Lock Down ja Bombshell -versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä: Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.

Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin: Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.

HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM! Naisten alushousu- ja toppivalikoima on saatavana myös myymälästämme. Tarkat varastomäärät löydät helposti tämän tuotekortin alasvetovalikosta.

 
– Valmistaja Rothco, USA
– Vihreä
– Booty Camp -printti takamuksessa
– Joustavat yksiväriset alushousut
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta

Saatat myös pitää...