1kpl jäljellä

Cousteau Merinovillapipo Musta

Cousteau Merinovillapipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, joka sopii päähän kuin päähän, pipon valmistaa suomalainen vanhan liiton kutomomestari

Agentin klassikkopipo, lämmin ja laadukas!

35,00 €

Cousteau Merinovillapipo Musta, Suomessa valmistettu laatupipo, klassikkomalli, one size eli sopii päähän kuin päähän!

Cousteau Merinovillapipo Musta

Cousteau Pipo Musta on nimensä mukaisesti malliltaan sama, kuin tunnetun ranskalaisen tutkimusmatkailija Jacques-Yves Cousteaun käyttämä punainen päähine. Cousteau Merinovillapipo Musta on yhden koon pipo, joten se sopii päähän kuin päähän.

Materiaali

Pipo on valmistettu 100% uudesta merinovillasta. Lanka on Superwash -punottua ja näin periaatteessa pesukonepesun kestävää. Mikäli pipo kuitenkin pitää pestä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Merino ei kutita kuivana ja puhtaana, mutta villalle herkät, hikiset tai muuten vaan kutiavat hipiät tietäkää – kyseessä on kuitenkin merinoVILLAlangasta tehty pipo.

Muuta

Kyseisen materiaalin ominaisuuksiin kuuluu se, että pipo venähtää oikeaan mittaan, eli käyttäjän pään kokoon. Pipoa ei välttämättä tarvitse pestä, ellei siinä ole ihan näkyvää pintalikaa. Helpoiten pipon pystyy desinfioimaan esimerkiksi laittamalla sen pakastelokeroon tai pakastearkkuun. Valikoimamme Cousteau Merinovillapipo mallia on valtava. Malleja on peräti 4 erilaista versiota: Lasten Cousteau Pipo, normaali, heavyweight ja windstopper mallit. Kaikkiin malleihin on saatavana seuraavat värit: musta, sininen, vihreä, oranssi, luonnon valkoinen ja punainen.

Koko

Cousteau Merinovillpipo Musta on one size kokoa, elikä yksi koko sopii kaikille. Mitenkä tämä on mahdollista? No, pipon reunoja avaamalla pipon kokoa saa kasvatettua haluamiisi mittoihin tai jos haluat pipolle korkeutta tee samoin. Voisi sanoa että vain todella suuri rastatukka ei ole mahtunut tähän pipoon.

– Klassinen kalastajapipo
Valmistettu Suomessa
– 100% merinovillaa
– Musta

Saatat myös pitää...

 • Cousteau Heavyweight Pipo Vihreä

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Cousteau Heavyweight Pipo Vihreä

  39,90 €
  Lue Lisää
 • Cousteau Windstopper Pipo Punainen
  Varasto loppu

  Cousteau Windstopper Pipo Punainen

  45,00 €
  Lue Lisää
 • Cousteau Merinovilla Pipo Punainen
  Varasto loppuSuositeltu

  Cousteau Merinovilla Pipo Punainen

  35,00 €
  Lue Lisää
 • Cousteau Heavyweight Pipo Musta

  Cousteau Heavyweight Pipo Musta

  39,90 €
  Lisää ostoskoriin

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus